Home Lifestyle PREVIEW: zo ontwaken de ‘Blind Getrouwd’-koppels na hun eerste huwelijksnacht

PREVIEW: zo ontwaken de ‘Blind Getrouwd’-koppels na hun eerste huwelijksnacht

Zouden er al spanningen zijn geweest?

Yesss, vanavond is het tijd voor de derde aflevering van ‘Blind Getrouwd’. De laatste twee koppels leren elkaar eindelijk kennen en dan duiken ze met elkaar in bed voor de eerste huwelijksnacht. De beruchte morning after verloopt bij het ene koppel al wat vlotter dan bij het andere…

Vanavond geven de laatste twee koppels elkaar blindelings het jawoord in ‘Blind Getrouwd‘. Met het huwelijk van Esther en Tim en Frie en Toon zijn de vijf koppels een feit. Na het trouwfeest is het voor iedereen tijd om onder de lakens te kruipen. Maar de eerste ochtend na de huwelijksnacht ziet er bij iedereen anders uit. Al lijkt ontbijt op bed een populair item.

Ontbijt op bed

Mike en Marjolein aka Evelien en Nicolas 2.0 wensen elkaar proficiat omdat ze het al een volledige dag als man en vrouw volhouden. Toon en Frie moeten allebei nog even wennen dat er iemand naast hen slaapt. Aljosja verwent Lieve dan weer met een overvolle ontbijtkar. En ook Tim probeert te scoren met een ontbijt op bed, maar wij vragen ons vooral af of Damiano nu ook een croissant naar binnen zou smikkelen.

‘Blind Getrouwd’ is vanavond om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.