Home Lifestyle Huismeester Nick redt zijn maatje Naomi in ‘Big Brother’: Jill, Julie en...

Huismeester Nick redt zijn maatje Naomi in ‘Big Brother’: Jill, Julie en Liese genomineerd

Je kan nog tot vanavond stemmen op de persoon die je in het huis wil houden.

Big Brother
© Play4

Op drie weken van de grote ‘Big Brother’-finale lopen Liese, Julie en Jill het risico om vanavond naar huis gestuurd te worden. Naomi kreeg evenveel stemmen als de andere dames, maar huismeester Nick redde zijn maatje.

Met maar zes huisgenoten over – na het plotse vertrek van Matt – is het op dit moment moeilijk om niet genomineerd te worden. Zeker als een van die zes mensen immuniteit krijgt. Nick won de huismeesterproef en kon dus niet genomineerd worden deze week. Er kon wel gestemd worden op Michel, Julie, Naomi, Liese en Jill. Die eerste kreeg geen enkele stem achter zijn naam, terwijl de dames elk drie keer genoemd werden. Bij een ex aequo is het aan de huismeester om iemand te redden. Die keuze was niet moeilijk voor Nick: hij maakt er geen geheim van dat Naomi zijn nummer één is.

Nieuw clubje

Hoewel er weinig keuze was qua nominaties, doen sommige beslissingen toch de wenkbrauwen fronzen. Zo stemden Julie en Michel allebei niet op Jill. Nochtans is de Nederlandse de enige persoon in het huis die niet bij hun zogenaamde Fab 5-clubje hoort. Bovendien zou het slim zijn van Michel om Jill naar huis te spelen, want zo is hij 100% zeker van de finale. Er moet namelijk één Nederlander in die finale zitten. Sluiten Julie en Michel zich plots aan bij Jill omdat ze denken dat zij populair is bij de kijker? Daar lijkt het wel op.

Stemmen op favoriet

Sinds gisterenavond kunnen kijkers dus stemmen op Jill, Liese en Julie. Dat kan op goplay.be, en in Nederland op rtl5.nl.  Je kiest voor de persoon die je ín het huis wil houden. Je kan per account maar één keer stemmen. Vanavond in de liveshow op Play4 wordt bekendgemaakt wie het huis moet verlaten.

Lees ook: