Home Lifestyle Food HOTSPOT: spaghettiwalhalla Bavet opent eerste restaurant in Brussel

HOTSPOT: spaghettiwalhalla Bavet opent eerste restaurant in Brussel

Riep er iemand kaas?!

Liefhebbers van een goed bord spaghetti, opgelet! Na Gent, Leuven en Antwerpen strijkt spaghettiwalhalla Bavet nu ook neer in Brussel. Riep er iemand kaas?!

Spaghettilovers zijn vast al bekend met het populaire adresje, maar voor de newbies leggen we nog graag even het concept van Bavet uit. Wie ‘een bavetje gaat doen‘, kiest voor een Mouse, Dog of Horse – een kleine, normale of grote spaghetti, dus. Naast de typische spaghetti bolognaise kan je kiezen uit een heleboel andere overheerlijke sausjes en toppings. En nee, dan hebben we het niet alleen over een flinke portie kaas. Denk maar aan verse ricotta of balletjes kruidig kippengehakt, bijvoorbeeld. En geloof ons, net als die balletjes kan ook jij op het einde van de avond met een goed gevulde maag naar buiten rollen.

Spaghetti en stand-upcomedy

Wie in Brussel op zoek is naar een fijn adresje om te eten, kan dus sinds kort ook in de Bavet aan het Sint-Katelijneplein terecht voor de ‘second best spaghetti’. Want eerlijk, de allerbeste spaghetti blijft ongetwijfeld die van la mamma. Al komt deze aardig in de buurt. ‘Onze spaghetti in onze atypische pandjes brengt mensen duidelijk makkelijker bij mekaar, zoals een toog van een café ook tot socializen aanzet’, vertelt Peter Van Praet, motor achter Bavet. ‘Vandaar dat we ook initiatieven nemen om die idee nog aan kracht te doen winnen. Met af en toe op een maandag een stand-upcomedian of boeiende sprekers, Bavet Angels, uit te nodigen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: