Home Lifestyle Body ‘Barbie feet’ is de allernieuwste trend op Instagram

‘Barbie feet’ is de allernieuwste trend op Instagram

Handig voor al jullie strandfoto's!

Instagram

Stokstijf als een plank ergens op liggen of op je knieën zitten als Bambi, we zagen al heel wat gekke poseertrends voorbijkomen op Instagram. De allernieuwste is ‘Barbie feet’, en daardoor zou je je benen optisch verlengen.

Instahubby’s overal ter wereld doen er soms uren over om die ene perfecte foto te maken van hun lief. ‘Nog eentje!’ resulteert meestal in nog 101 verschillende poses, het liefst van al vanuit verschillende hoeken en op verschillende plaatsen. Allemaal om zo veel mogelijk likes te krijgen van mensen die we eigenlijk toch niet kennen. Oeps!

Om de zoveel tijd zien we één bepaalde pose terugkomen bij de helft van de mensen die we volgen. Sommige zijn ludiek, zoals ‘planken’ of ‘chinning’. Andere moeten ons er elegant doen uitzien, zoals de ‘bambi-houding’ – bij voorkeur in bikini -, waarbij je elegant op je knieën en onderbenen moet gaan zitten of de ‘migraine-pose’, waarbij je een hand op je slaap houdt.

Lange stelten

In dat laatste rijtje hoort de allernieuwste trend ‘Barbie feet’ thuis. Een aantal influencers hebben het moeilijk om hun voetjes op de grond te houden, en dat wordt bij deze pose wel heel letterlijk genomen. De bedoeling is dat je een been vooruitsteekt, het (bijna) volledig strekt en enkel je tenen de grond laat raken.

Life’s good 🎇

A post shared by Jenny Bee 🐝 (@jennybeesme) on

Dankzij die pose verleng je je benen zonder hakken te dragen en krijg je de lange stelten van een topmodel. Score! Heel wat bekende en minder bekende vrouwen zijn gewonnen voor de ‘Barbie feet’-pose. Je hoeft er zelfs niet voor recht te staan, want ook al zittend kan je perfect Barbie-voetjes imiteren.

Handig voor al die strandfoto’s waarop we geen torenhoge hakken dragen of voor chillmomenten waarop we liever sneakers dan stiletto’s dragen. Wie inspiratie wil opdoen: hier zijn de allermooiste Barbie-voetjes!

Guys- I'm so excited to share my first campaign for the new @PUMA Phenom. #DoYou

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

G o l d ✨ || plus que 3 jours avant de rentrer à Paris…

A post shared by CAMILLE CALLEN (@noholita) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.