Home Lifestyle Boeken Auteur van ‘The Fault in Our Stars’ schrijft na zes jaar eindelijk...

Auteur van ‘The Fault in Our Stars’ schrijft na zes jaar eindelijk nieuw boek

En wij mogen 5 exemplaren van zijn nieuwste boek weggeven!

Goed nieuws voor fans van ‘The Fault in Our Stars’, want auteur John Green komt na zes jaar eindelijk met een nieuw boek op de proppen. ‘Schildpadden tot in het oneindige’ ligt vanaf vandaag wereldwijd in de winkels, en wij kunnen niet wachten om een exemplaar te bemachtigen!

Na het grote succes van John Greens ‘Een weeffout in onze sterren‘ komt de auteur na bijna zes jaar eindelijk met nieuw materiaal. De roman ‘Schildpadden tot in het oneindige‘ (‘Turtles All the Way Down’) vertelt het verhaal van een voortvluchtige miljardair, een grote beloning voor de gouden tip, vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, ‘Star Wars’-fanfictie en een tuatara.

Maar bovenal gaat het boek over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten. ‘Dit is de eerste keer dat ik openlijk probeer te schrijven over de ziekte waar ik al sinds mijn vroegste jeugd mee worstel’, vertelt John Green. ‘Het verhaal is verzonnen, maar tegelijkertijd ook heel persoonlijk.’

 ‘Schildpadden tot in het oneindige’ | John Green | 320 blz. | € 18,99

WIN WIN WIN

Kan jij niet wachten om ‘Schildpadden tot in het oneindige’ te lezen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en maak alvast een plaatsje vrij op je boekenplank. Deelnemen kan tot en met 16 oktober middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.