Home Lifestyle Food Cocktail o’clock: Aldi legt nieuwe roze gin in de winkelrekken

Cocktail o’clock: Aldi legt nieuwe roze gin in de winkelrekken

Aldi is on a roll!

Hallokes, Aldi weet gewoon wat wij nodig hebben. Na de zalige adventskalender met miniflesjes wijn en de drieliterfles prosecco brengt de winkelketen een gloednieuwe roze gin op de markt. En nee, je hoeft er geen dikke flappen voor neer te tellen.

Ons winkellijstje bij Aldi wordt steeds langer en langer. Hoera! Deze keer verrast de winkelketen ons met een roze gin. En aangezien één van hun vorige gins verkozen is tot de beste van de wereld, hebben wij alle vertrouwen in deze nieuwe lekkernij.

Victoria Pink Gin

Het nieuwste drankje heet de Victoria Pink Gin en is perfect voor het eindejaar. In de fles zit een mix van onder andere jeneverbes, zure sinaasappelen, steranijs en koriander. Deze smaken zorgen voor een zoete en droge combinatie. Kan niet slecht zijn, toch?

Helaas zit er wel een addertje onder het gras. De Victoria Pink Gin ligt namelijk vanaf november voor een kleine 20 pond in de Engelse winkelrekken, maar over ons Belgenlandje is er nog niets bekend. Wij doen alvast een schietgebedje, want van dit drankje willen wij maar al te graag eens nippen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.