Home Lifestyle HEBBEN: Action verkoopt superhandige strandmat mét rugsteun

HEBBEN: Action verkoopt superhandige strandmat mét rugsteun

Maximaal comfort, minimaal gesleur.

© clayton cardinalli via Unsplash

Het wordt opnieuw tropisch warm de komende dagen, dus hoog tijd voor een dagje aan zee. Wat niet mag ontbreken in je strandtas, is deze handige strandmat mét rugleuning van Action.

De temperaturen zullen deze week een absoluut hoogtepunt bereiken, net zoals onze nood aan verkoeling. Het ideale moment dus om een dagje naar onze Belgische kust te trekken voor de perfecte combinatie van zon, zee en strand. Voor wie houdt van een beetje comfort – en niet voortdurend zandkorrels uit haar gezicht wil wrijven – verkoopt Action nu het ideale strandaccessoire: een mat mét rugleuning.

Bye bye strandhanddoek

Een strandstoel meesleuren naar zee of op vakantie is een no-go. Dat ding is te groot, weeg te veel en neemt te veel plaats in. Daarom kiezen we meestal voor een simpele handdoek. Helaas waait dat lapje stof altijd weg, hangt het binnen de kortste keren vol met zand – net zoals je pas met zonnecrème ingesmeerde gezicht – en ligt het vooral op een keienstrand niet zo comfortabel.

The best of both worlds

Action verkoopt nu een strandmat die werkelijk the best of both worlds is: comfortabel én compact. Maximaal comfort dankzij de rugleuning en minimaal gesleur, want de must have komt in een superhandige draagtas. Voor slechts 5,95 euro haal je al eentje in huis.

De strandmat is 108 x 53 x 50 cm groot. Je kan kiezen uit drie kleuren: grijs, groen en roze. Haast je naar de dichtstbijzijnde Action om een exemplaar te scoren, want deze actie loopt nog tot morgen 23 juli.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.