https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 7 tips om er een warme, kinky kerst van te maken

7 tips om er een warme, kinky kerst van te maken

Hou het 'dessertje' voor in de slaapkamer.

kinky kerst
© daniel spase via unsplash

Kerst staat bij de meesten synoniem aan familiefeest. Toch kan je na al die glühwein en kroketjes het ‘dessertje’ houden voor in de slaapkamer. Met deze 7 tips maak je het met je lief extra gezellig in de slaapkamer en sluit je kerstdag af met een knaller.

Kerstmis draait natuurlijk rond samenzijn met familie en vrienden. Allemaal samen de voetjes onder die feesttafel, je volproppen met fondue of gourmet en de cadeautjes uitpakken die al dagen naar je liggen te lonken onder de kerstboom. Voor wie op het einde van deze feestdag nog wat energie over heeft om die foute kersttrui uit te trekken en tussen de lakens te duiken met zijn of haar partner – of lekker alleen – hebben wij een aantal stoute tips. Vuurwerk enkel op oudejaarsavond? Wij dachten het niet! Ook Kerstmis sluit je dit jaar ook af met een knaller dankzij onze tips. You’re welcome.

1. Kruip in de huid van de Kerstman/Kerstvrouw

De Kerstman gebruikt een zacht zweepje om zijn rendieren in bedwang te houden. Wel, jij kan die rol nu overnemen. Met het Bondage Seductions Spel deel jij als Kerstman of Kerstvrouw de bevelen uit aan jouw lief die voor de gelegenheid de rol van Rudolph vertolkt. Verleg jullie grenzen een beetje. Ruimt hij nooit zijn kleren op? Straf hem al spelenderwijs en laat hem het op een stoute manier goedmaken.

2. Doe een sexy lapdance

Zet een opzwepend muziekje aan, blinddoek je geliefde en haal de magic Mike of Mieke in jezelf naar boven. Schuur zachtjes tegen je schat aan terwijl je in zijn/haar oor fluistert en en nek kust. Als grote finale mag de blinddoek af en maak je hem/haar gek met je wulpse bewegingen. Kijken mag, aanraken (nog) niet.

3. Plaag elkaar met een seksspeeltje

De fun kan al beginnen als je nog aan de feesttafel zit, want de vibrator string is het ideale voorspel. Geef de afstandsbediening aan je partner en laat je op elk moment verrassen door de heerlijke trillingen. Je vrienden maak je wijs dat je het een beetje koud hebt, maar jouw lief weet wel waarom je recht tegenover hem zit met kippenvel.

4. Geef een spannend cadeautje

Bewaar een geschenk waarvan de inhoud niet bedoeld is voor pottenkijkers (lees: je (schoon)ouders) tot thuis. Laat je lief de handboeien, het eetbare ondergoed of de massageolie uitpakken en het onmiddellijk uittesten op jou.

5. Trek een verleidelijk lingeriesetje aan

Bye, bye foute kersttrui en hallo verleidelijk lingeriesetje. Laat je lief voor jullie naar het kerstfeest vertrekken al een kleine glimp opvangen van je kanten beha en slipje, zodat ie weet welk pakje hij nog mag uitpakken als allerlaatste. De inhoud zal hem zéker bevallen.

6. Wees creatief met restjes

Er is altijd nog eten in overvloed als alle buikjes al vol zitten op het einde van de avond. Neem enkele restjes mee naar huis en geniet van een tweede dessertje in de slaapkamer. De slagroom van dat stukje kerststronk lik je met veel plezier op down under en die vanillejenever is de ideale belly shot.

7. Speel een geile scène na

Je hebt al genoeg kerstfilms gezien de afgelopen dagen, dus tijd om zelf te schitteren in jullie eigen erotische film (die je uiteraard niet écht hoeft te filmen). Speel een sexy scène na uit een van je lievelingsfilms. Denk maar aan het hete momentje in ‘Titanic’ tussen Jack en Rose in die aangedampte auto.

Nog meer hete tips en een stoute kerstmarkt vol seksspeeltjes (met korting!) vind je op easytoys.be/kerst.

Lees ook: