Home Lifestyle 5 x de juiste huwelijksfotograaf voor elk trouwfeest

5 x de juiste huwelijksfotograaf voor elk trouwfeest

Van heerlijk verrassend tot traditioneel met alles erop en eraan.

Huwelijk
© Shutterstock

Wie gaat trouwen, heeft een heleboel dingen aan zijn hoofd. Van een adembenemend kapsel tot de juiste gerechten op de menukaart. Maar wat ook superbelangrijk is, zijn de foto’s. Want zelfs jaren nadien ga je ze nog met evenveel trots willen bovenhalen. Daarom is de juiste huwelijksfotograaf key! Speciaal voor iedereen met trouwplannen zochten en vonden we voor elk type trouwfeest dé perfecte fotograaf. Say cheese!

Ronny Wertelaers

Houden jullie graag vast aan de tradities van het huwelijk? En willen jullie dat de romantiek er langs alle kanten afspat op jullie trouwfoto’s? Dan is Ronny Wertelaers de man die jullie zoeken. Hij omschrijft zijn stijl met de volgende drie woorden: romantisch, helder en tijdloos. Hij volgt het koppel vanaf het opmaken tot het laatste hapje op het avondfeest. Naast deze echte emoties maakt hij ook graag tijd vrij voor de standaard geposeerde foto’s. Kortom: hij zorgt voor het totaalpakket tijdens jullie grote dag.

Foto’s van Ronny Wertelaers

Jessica van Duren

Jessica van Duren is een Nederlandse fotografe, maar speciaal voor diegenen die van boho weddings houden, fotografeert ze ook in het buitenland. Oef! Ze houdt van lichte, romantische, frisse en vintage beelden. Daarbovenop bezwijkt ze ook nog eens voor pasteltinten, wit en olijftakken. Yep, voor foto’s à la bohemian chic zijn jullie bij haar aan het juiste adres.

Foto’s van Jessica van Duren

Laura en Tommy

Mag het voor jullie allemaal wat minder traditioneel en houden jullie van verschillende invalshoeken? Dan staan de Italiaanse Laura en Tommy met veel plezier voor jullie klaar. Ze reizen heel de wereld rond om kersverse bruiden en bruidegommen de mooiste foto’s van hun leven te bezorgen. Deze twee fotografen experimenteren met allerlei poses, lichtpunten en kleuren. Kleine voetnoot: de zus van onze content coördinator Kristin is alvast overtuigd.

Foto’s van Laura en Tommy

Philippe Wuyts

Philippe Wuyts is een krak in foto’s nemen op het strand. Dromen jullie van een beach wedding? Ga dan maar eens een kijkje nemen op de site van Philippe. Hij fotografeert zowel aan onze Belgische kust als aan de zonnige golven van Curaçao.

Foto’s van Philippe Wuyts

Myra

Tot slot hebben we de perfecte fotografe voor de nonchalante durvers onder ons gevonden. Haar naam is Myra en ze werkt het liefste samen met koppels die geen zin hebben in de traditionele toestanden. Ze legt passionele, maar vooral spontane momenten vast. Haar drie kernwoorden? Love, passion en rock-‘n-roll. Dat zegt genoeg, toch?

Foto’s van Myra

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.