Home Lifestyle Film Christa ‘Jenna Rink’ Allen haalt op TikTok haar ’13 Going on 30′-outfits...

Christa ‘Jenna Rink’ Allen haalt op TikTok haar ’13 Going on 30′-outfits nog eens uit de kast

Waar is de tijd?

13 going on 30
© Revolution Studios

Scrunchie? Check! T-shirt met boothals? Check! Een witte riem uit imitatieleer? Dubbelcheck! Christa B. Allen (27), die de jonge Jenna Rink speelde in de film ’13 Going On 30′, haalt op TikTok haar iconische outfits die ze in de nostalgisch film droeg van onder het stof. En we weten niet hoe ze het klaarspeelt, maar ze ziet er exact hetzelfde uit als 15 jaar geleden!

In 2004 verscheen de legendarische romantische komedie ‘13 Going on 13‘ in de bioscoopzalen. Helemaal vergeten waarover die film gaat? Shame on you! Korte recapitulatie: de 13-jarige Jenna (gespeeld door Christa B. Allen) wenst, na de zoveelste vernedering, tijdens haar verjaardagsfeestje dat ze een volwassen vrouw wordt. Haar wens gaat in vervulling en wanneer Jenna wakker wordt, ontdekt ze dat ze een 30-jarige succesvolle journaliste (gespeeld door Jennifer Garner) is. Jenna’s leven komt helemaal op z’n kop te staan en ze besluit op zoek te gaan naar haar jeugdvriend Matt (gespeeld door Mark Ruffalo), maar die blijkt in de toekomst haar vriend niet meer te zijn…

Herkenbare scènes

Om de 15de verjaardag van de film te vieren, kroop Christa B. Allen op TikTok nog eens in de huid van de jonge Jenna. Dat deed ze uiteraard met de bijpassende outfits en die zien er nog steeds lekker nostalgisch uit. Meer zelfs: Christa lijkt nog steeds als twee druppels water op haar personage. ‘Ik kan niet geloven dat het 15 jaar geleden is dat we deze film gemaakt hebben’, schrijft ze onder haar TikTok- en Reels-video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En die sloeg uiteraard aan bij het publiek. Daarom besloot de actrice om ook nog een aantal andere nostalgische scènes uit de film te spelen en ook die remakes vielen bij de fans in de smaak. Ze wist op korte tijd heel wat volgers te verzamelen en is nog lang niet van plan om te stoppen. ‘De film betekent heel veel voor mensen van mijn generatie en is ook voor de huidige jongeren ontzettend herkenbaar. Het is tof om te zien hoe opgewonden iedereen is’, vertelt ze op sociale media. Misschien zou ook een reboot van deze film geen slecht idee zijn? Wij zien het in ieder geval al helemaal zitten!

@christaallenwith production value like this, who needs a remake?! ?✨ ig: christaallen♬ original sound – ash_lay

Lees ook: