Home HOME Zo kreeg Dakota Johnson haar killer body for ‘Fifty Shades Darker’

Zo kreeg Dakota Johnson haar killer body for ‘Fifty Shades Darker’

Fifty shades of naked

WENN
Wat zou er nodig zijn om je lichaam in topconditie te krijgen voor een film als 'Fifty Shades Darker'? Blijkbaar zeer veel! Vijf maanden en twee trainers, daarmee begin je om basically heel de tijd naakt in een film rond te lopen. Dakota Johnson deed het ons voor. 

De trainers van Dakota Johnson, die Anastasia speelt, en Jamie Dornan, die Christian Grey vertolkt, vertellen over de indrukwekkende trainingsschema's van de sterren. Buiten filmen en trainen hebben de acteurs niet veel tijd gehad voor andere activiteiten, zoveel is zeker!

fifty shades darker

Van alles een beetje

Er waren verschillende trainers aangetrokken om Dakota's lichaam in shape te krijgen. Vijf dagen per week op de set plus vrije tijd, vijf maanden lang. Cardio, gewichtheffen, dansen, yoga: het schema zat propvol met training.

Omdat Dakota op zich al ontzettend slank is, was het niet de bedoeling dat ze gewicht verloor, maar eerder strakker en gespierder zou worden. Naast deze intensieve training had Dakota ook een danscoach om haar figuur eleganter te maken, deed ze aan hot yoga en sprong ze vaak touwtje. Uiteraard volgde ze ook een streng dieet.

'They put in a lot of effort, and they ate really well as well. That makes a difference in how you end up looking on camera.'

Een makkie, right? Ahum…

Bron:People

LEES MEER:

HOT: er zijn nieuwe beelden opgedoken uit 'Fifty Shades Darker' 
ZIEN: dit is de gloednieuwe spannende trailer van 'Fifty Shades Darker'
Dakota Johnson over Fifty Shades Darker

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.