Home Geen categorie Het allereerste sekspoppenbordeel van België opent zijn deuren voor wellustige klanten

Het allereerste sekspoppenbordeel van België opent zijn deuren voor wellustige klanten

De poppen kunnen ‘alle mogelijke posities van een echte vrouw’ aannemen.

Het is eens iets anders. In het Vlaams-Brabantse Meise opende vorige week het Belgium’s Premium Sex Doll House. Een sekspoppenbordeel. Je kan er terecht voor een ‘unieke erotische service met prachtige, levensechte siliconen dames’.

Jessica, Eva, Amelia, Gabriëlla, Kyara, Linda, Sabrina en Lolita. Zo heten de sekspoppen die vanaf nu klaarstaan om de liefhebbers eens goed te verwennen. Hoewel ‘pop’ misschien het verkeerde woord is. Als klant kan je namelijk zelf het haar, de kledij, hoofd en lichaam aanpassen. En ‘lichaam’ mag je redelijk letterlijk nemen, want met de hulp van een verlengstuk van 14 cm, kan Eva Adam worden.

Fluweelzacht en levensecht

De poppen of ‘Dolls’, zoals ze op de website omschreven worden, zijn gemaakt van TPE, een soort siliconen. Daarnaast hebben alle poppen een metalen geraamte om ze ‘in alle mogelijke posities van een echte vrouw’ te kunnen plaatsen. De siliconen dames zijn beschikbaar in verschillende maten, gewichten en huidskleuren. Volgens de site zouden de poppen fluweelzacht en bijna levensecht aanvoelen, maar wij vragen ons toch af of een vrouw van vlees en bloed niet nét iets zachter en warmer is. Ieder zijn ding, natuurlijk.

Je kan kiezen uit verschillende modellen. Cupmaat, heupomtrek, lengte en gewicht worden op de website netjes omschreven, zodat je weet wat er op je ligt te wachten als je een reservatie gemaakt hebt. De pop kan ik elke gewenste positie geplaatst worden ‘waarbij u uw fantasie de vrije loop kan laten’. Aangezien de pop drie openingen heeft, kunnen wij er ons wel iets bij voorstellen…

Hygiëne

Allemaal goed en wel, maar dé vraag die we ons ongetwijfeld allemaal stellen, is hoe hygiënisch de siliconen dames eigenlijk zijn. Eigenaar Fabrice Jacobs gaf aan La Dernière Heure een woordje uitleg: ‘Ik maak er een erezaak van om de hoogste standaard qua hygiëne aan te houden. Onze poppen worden na élk gebruik gereinigd en gedesinfecteerd.’ Daarnaast zijn er ook gratis condooms beschikbaar.

Bordeel in je woonkamer

Jacobs begon in januari zijn eigen huis te verbouwen tot poppenbordeel. In de woonkamer maakte hij de ontvangstruimte waar de klanten naar hartenlust met de poppen mogen spelen. De garage toverde hij om tot een soort van privéwellness voor de dames. Hij plaatse er een bad waar de poppen na elke speelsessie gereinigd en gedesinfecteerd worden. Ook hun garderobe staat in wat vroeger een garage was.

Het kostenplaatje van dat alles? Bijna 20.000 euro. De prijs van een pop ligt rond de 2.000 euro en ze komen van een Amerikaans bedrijf. Wil je zelf de poppen eens gaan testen? Voor een bezoekje van een half uur tel je 50 euro neer, voor een uur 80 euro en voor anderhalf uur loopt de prijs op tot 120 euro. Als je tevreden bent over de talenten van de dames kan je ze kopen en mee naar huis nemen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.