Home Flair Shopping Day GEZOCHT: Flair-superfan die dit jaar een hele dag als VIP mag doorbrengen...

GEZOCHT: Flair-superfan die dit jaar een hele dag als VIP mag doorbrengen op de Flair Shopping Day

Een waardebon van € 100, rijen skippen, cava drinken, mooie goodiebags ontvangen... Waag je kans!

Op zaterdag 28 april is het zover, jongens! Dan is het weer tijd voor onze jaarlijkse Flair Shopping Day. En een van jullie maakt kans om die hoogdag als een ware VIP te beleven.

Heb jij al tien jaar een abonnement op Flair? Gebruik jij elke maand wel een pocket of hangt jouw slaapkamer vol Flaircovers? Én ben jij er als je kan elk jaar bij op onze Flair Shopping Day? Dan verdien jij het om dit jaar eens extra verwend te worden.

Wij zijn op zoek naar onze grootste Flair-superfan om haar een hele dag te verwennen op onze Flair Shopping Day. Shoppen met een waardebon van € 100, opgemaakt worden, je een mooi kapsel laten aanmeten, rijen skippen, cava drinken, goodiebags krijgen… Alles kan en alles mag als VIP op onze Flair Shopping Day. Je mag bovendien een vriendin meenemen!

Waar?

Docks Bruxsel

Lambermontlaan 1

1000 Brussel.

Wanneer?

Zaterdag 28 april 2018

Hoe?

Vertel ons hieronder waarom jij de grootste Flair-superfan bent en waarom jij vindt dat jij een VIP-dagje op onze Flair Shopping Day verdient. Veel succes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees hier alles over de Flair Shopping Day 2018.