Home The Flair Games WIN: de ultieme BV-coach op The Flair Games

WIN: de ultieme BV-coach op The Flair Games

Welke held komt jouw team versterken?

De eerste editie van The Flair Games vindt bijna plaats, dus wordt het hoog tijd om je team aan ons voor te stellen en kans te maken op een BV-coach die jouw vriendinnengroep de hele dag komt versterken.

Hoe werkt het?

Op elke team page is er een sectie 'coolste team', waar iedereen een stem voor dat team kan uitbrengen, door ofwel in te loggen, ofwel je naam en e-mail in te geven. Het totaal van die stemmen bepaalt je rangschikking. Stemmen ronselen doe je door je pagina te delen op social media; er is een rechtstreekse link naar je teampagina beschikbaar.

Terwijl je stemt, kan je ook een 'cheer' – lees: virtueel gejuich – geven aan dat team om de dames in kwestie aan te moedigen.

Natuurlijk is het de bedoeling dat je je team zo aantrekkelijk mogelijk maakt, zodat de mensen op je willen stemmen. Dat doe je door een teamfoto te uploaden, een teamlied te kiezen, een slogan te verzinnen en een voorstelling (kort tekstje) van je team in elkaar te steken. Dat kan allemaal in je 'team edit'-pagina. Het coolste team krijgt op The Flair Games versterking van een van onze BV-coaches.

De BV-coaches

1 / 5
Niels De Jonck
Giovanni Kemper
Ben Roelants
Koen Buyse
Niels De Jonck
Niels De Jonck

Middelkerke

Giovanni Kemper
Giovanni Kemper

Roeselare

Ben Roelants
Ben Roelants

Aalst

Koen Buyse
Koen Buyse

Genk

Nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel hier!