Home The Flair Games HOTSPOTS: onze topadresjes in Roeselare

HOTSPOTS: onze topadresjes in Roeselare

Schrijf je nog snel in voor The Flair Games in Roeselare!

Deze lente organiseren wij The Flair Games in vijf Vlaamse steden. Roeselare is onze laatste halte. We selecteerden onze favoriete stops om je dag nóg meer Flairfactor te geven.

Pasta of hotdog?

Mr Spaghetti

Reserveer een tafeltje bij Mister Spaghetti, waar je in een cosy interieur oneindig veel verschillende pasta’s kan bestellen. Ben je geen pasta-lover? Een paar huizen verder vind je Molly’s Bite, een eettentje van dezelfde eigenaars met heerlijke en fancy hotdogs op het menu.

Mister Spaghetti, Nonnenstraat 12. Molly’s Bite, Nonnenstraat 18.

Hij blij, jij blij

Atelier 61

Bij designwinkel Domus Plus shop je de mooiste spullen voor in je interieur, van stoelen over lampen tot kleine accessoires. In dezelfde straat openden de eigenaars Atelier 61 (foto), dat ook wel ‘a real man cave’ genoemd wordt. Drop je lief er bij de hippe barbier of in het motoratelier, en dan kan jij volop snuisteren tussen de oude vinylplaten of van een drankje slurpen in hun pop-upcultuurcafé Föhn. Win-win!

Domus Plus, Sint-Amandsstraat 87. Atelier 61, Sint-Amandsstraat 61.

Zalig 2-in-1-adres

Crème de la Crema

Het koppel achter het Creme de la Crema-concept droomde ervan samen een zaak te runnen. Zij ontwerpt juwelen, hij is topbarista. Dus waarom geen koffiebar met juwelenatelier opstarten? Ga erheen voor kopjes koffie, huisgemaakte taart en unieke juweeltjes.

H. Consciencestraat 70.

Een flesje liefdesbries, a.u.b.

Juttu

Voor de coole conceptstore Jüttu hoef je vanaf nu niet meer naar Antwerpen. In dit shopparadijs koop je de mooiste kleren (voor hem én haar), zalige beauty­ producten, grappige hebbedingen en toffe interieuritems. Er is ook een foodcorner waar je lekkere tapenades, olijfolie en chocolade inslaat. Op onze wishlist: een flesje met liefdesbries of een zuchtje geluk erin. Romantisch, toch?

Ooststraat 20.

Café vol creativiteit

Viva Verne

Voor drankjes ga je in Roeselare naar Viva Verne. Ze hebben zo’n zestig (!) verschillende soorten gin en kweken in de serre van hun stadstuintje eigen botanicals. Bij Cyriel, de kleine shop van het café, kan je de gins kopen en shop je bijvoorbeeld ook honing van een Roeselaarse imker.

Kermisstraat 60.

Schrijf je nu in voor The Flair Games!

Schrijf je hier in

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.