Home FASHION & BEAUTY Zotjes: de allerbeste dagcrème is er een van 2,25 euro

Zotjes: de allerbeste dagcrème is er een van 2,25 euro

Zeg dat Test Aankoop het heeft gezegd!

Dat kwalitatieve beautyproducten niet altijd stukken van mensen moeten kosten, weten we al langer. Maar op onze dagcrème, die ons teder huidje moet beschermen tegen de zon, de koude en – de horror! – veroudering, besparen we liever niet. Toch mag dat, beweert Test Aankoop ter conclusie van een grote test der dagcrèmes. Een dagcrème van het huismerk van keten Kruidvat met een prijskaartje van € 2,25 veroverde de eerste plek in de lijst.

Budgetvriendelijk boven!

De dagcrème in kwestie is de Hydro Dagcrème voor de Normale en Gemengde Huid van huismerk Kruidvat. Niet het mooiste potje, maar dus wel waar voor je geld!

dagcrème Kruidvat

265 euro?!

Die eerste plaats is natuurlijk redelijk relatief. Het zou namelijk nogal een werk zijn om echt alle dagcrèmes op de markt te testen. De consumentendienst koos uit het aanbod 16 crèmes met prijzen die gaan tot – verslik je niet – 265 euro per potje, dus het blijft wel opmerkelijk dat de allergoedkoopste crème met de overwinning aan de haal ging. Als we je ‘r dan nog bijvertellen dat die niet nader genoemde crème van 265 euro zelfs niet tot in de top drie geraakte, denkt je zeker twee keer na voor je nog eens 60 euro neertelt, toch?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.