Home FASHION & BEAUTY Beauty Zo steel je de show op elk kerstfeestje

Zo steel je de show op elk kerstfeestje

Meet jezelf een paar Santa brows aan.

Instagram @pearlgirlmakeup

De nieuwste beautytrend op wenkbrauwvlak zijn Santa brows. Het is voor de durvers onder ons, maar je laat gegarandeerd een blijvende indruk na op elk kerstfeestje.

Wie graag de show steelt of er wel van houdt om af en toe te experimenteren met haar look, zijn de Santa brows perfect. Geen zorgen meer over welk jurkje je aan moet de komende kerstfeestjes, want niemand zal naar je kleding kijken met deze opvallende wenkbrauwen.

Kerstmuts

De naam, kerstmanwenkbrauwen, zegt eigenlijk al wat het inhoudt. De haartjes boven je ogen worden omgevormd tot de vrolijke muts die de Kerstman standaard opheeft. Het is vrij simpel om na te doen: je kleurt je wenkbrauwen rood met een lippenstift of oogschaduw. Vervolgens trek je er een wit lijntje rond én teken je aan het uiteinde een wit pomponnetje als finishing touch.

Glitters

Het is geen alledaagse look, maar wel eentje om misschien eens uit te proberen op kerstavond of kerstdag. Ben je niet helemaal overtuigd, dan zijn er nog varianten op de Santa brows die je waarschijnlijk wel overstag doen gaan. Bij de volgende look plaats je alleen een schattig kerstmanmutsje op je wenkbrauwboog en werk je je make-up af met een candy cane-motiefje als cateye op je ooglid of sprankelende glitters. We like!

Nog meer speciale wenkbrauwen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.