Home FASHION & BEAUTY Zo mix je prints zonder problemen

Zo mix je prints zonder problemen

Primark
Mode is geen rocket science, maar sommige trends vragen wel een beetje denkwerk. De printmix, bijvoorbeeld, lijkt makkelijk, maar wie effectief gewoon vijf motieven op een hoop gooit, riskeert er eerder gestoord dan modieus uit te zien. Wij zetten vijf simpele tips op een rij die van prints mixen een (gestreept) eitje maken.

1. Double trouble

Twee prints combineren kan echt iedereen. Ga voor duo's die elkaar versterken, zoals een klassieke streepjestop en een romantische bloemenrok. Niet te druk, niet te saai, gewoonweg perfect.

2. Alles-in-één

Beetje bang om zelf aan het mixen en (mis)matchen te slaan? Shop dan gewoon een stuk waar al verschillende prints inzitten! Deze wijde jumpsuit van Asos verenigt twee geniale floralmotieven en bezorgt je serieuze stijlcredits.

Asos€ 70,28 – Asos.

3. The same but different

Beetje hetzelfde idee als in de jumpsuit hierboven, maar dan zelf bij elkaar gezocht. Draag een geruite broek met een ruiten bloesje, of een jurkje met polka dots onder een gestipt truitje. Schattig for sure.

4. De printmix voor experts

SachaMeer dan twee prints combineren is een tikje gewaagd, maar je komt er makkelijk mee weg als je accessoires meetelt. Voeg bij je bestaande mix gewoon een grafische clutch toe, of loafers met etnische print! Deze van Sacha scoor je al voor 39,95 euro.

5. Lekker subtiel

Toch allemaal net iets te veel voor jou? Wees dan sneaky. Een statementketting met grote bloemen of gestreepte sokjes vallen minder hard op dan hele vlakken met print, maar geven je look wel net die extra touch!

Zoals al in bijbel stond – Vogue, bedoelen we dan – ga voort & printmix!

Inspiratie opdoen voor je looks? Check dan hier onze ruitjesshopping en hier de leukste budgetjurken, waarvan een hele hoop met print!

Bron: Refinery 29.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.