Home FASHION & BEAUTY ZIEN: dit oogschaduwdoosje van M.A.C Cosmetics is echt prachtig

ZIEN: dit oogschaduwdoosje van M.A.C Cosmetics is echt prachtig

Wij hebben het palet alvast op ons verlanglijstje gezet

Instagram: nettart
Wij laten onze losse oogschaduwkleurtjes steeds vaker links liggen en grijpen in de plaats naar een paletje met verschillende kleuren. De reden hiervoor is heel simpel, want zo heb je meteen een aantal bijpassende kleurtjes bij de hand. Enter: het ‘Basic Bitch’-oogschaduwpalet van M.A.C Cosmetics.

M.A.C Cosmetics heeft een prachtig oogschaduwdoosje uitgebracht en van hun make-upartieste Netta Szekely kregen we alvast enkele swatches. Het palet bevat negen verschillende kleurtjes die je perfect met elkaar kan combineren. En dan hebben we het nog niet eens over de verpakking gehad (gorgeous, uiteraard!).
 

Het Basic Bitch-palet is superhandig, want met de kleurtjes kan je zowel een lichte als een donkere ooglook maken. Bovendien hebben de tinten allemaal een andere textuur of finish (denk: matte of glitteroogschaduw).
 

Het enige nadeel? Het lijkt erop dat het palet voorlopig niet in Europa verkrijgbaar zal zijn, maar bij het make-upmerk kunnen ze natuurlijk altijd van gedachten veranderen. Zeker als we het allemaal een keertje heel lief vragen…
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.