Home FASHION & BEAUTY Beauty Zelfbruiner gone wrong: met dit product verdwijnen je strepen als sneeuw voor...

Zelfbruiner gone wrong: met dit product verdwijnen je strepen als sneeuw voor de zon

Fans omschrijven het product alvast als 'magisch'.

Tomas Salas via Unsplash

Heb jij als voorbereiding voor het mooie weer je benen ingesmeerd met zelfbruiner, maar ging dat niet helemaal zoals gepland? Dan hoef je heus geen lange broek aan te trekken terwijl iedereen in een rokje rondloopt. Op het internet zijn er namelijk heel wat lovende reviews over een product dat de naam Self Tan Eraser heeft gekregen. Klinkt veelbelovend, als je het ons vraagt.

Temperaturen van zo’n zeventien graden zoals vandaag en de komende dagen vragen om blote benen. De kans is dus groot dat je je melkflessen ingesmeerd hebt met een laagje zelfbruiner. Ging dit niet helemaal perfect en zijn er hier en daar toch enkele strepen of oranje vlekken opgedoken? Dan hoef je niet als een gek beginnen scrubben of uit miserie een lange broek aan te trekken. Online is er namelijk een product dat lovende reviews krijgt als het om zelfbruinerfoutjes gaat. Enter: The Bondi Sands Self Tan Eraser. Fans noemen het product alvast ‘magisch’ en het flesje kreeg al heel wat positieve commentaren.

Wat belooft het product nu juist? De makers omschrijven het alvast als een unieke reinigende formule die werkt in slechts vijf minuten. Tijdens het aanbrengen verandert de Tan Eraser in een soort van schuim en gaat hij je huid op een milde manier exfoliëren. Na gebruik is je huid dus ook niet rood of geïrriteerd.

Voor een optimale werking breng je het product drie dagen later aan en dit op een droge huid. Verdeel dit vervolgens waar nodig en laat vijf minuten inwerken. Na de inwerktijd ga je de restjes product afspoelen met warm water en een washandje. Wie echt enkele hardnekkige strepen heeft, kan deze laatste inruilen voor een scrubhandschoen.

Gebruikers zijn alvast overtuigd van het product. ‘Doet exact wat het belooft. Je strepen zijn weg in slechts enkele minuten. Ik zou niet weten wat ik zonder zou moeten doen’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.