Home FASHION & BEAUTY Fashion YAY: Black Friday komt eraan

YAY: Black Friday komt eraan

Nog vier nachtjes slapen en we kunnen genieten van massa's kortingen.

Wat maakt je maandag een pak draaglijker? Al denken aan vrijdag. Het wordt nóg interessanter als je weet dat het deze vrijdag Black Friday is. Dat betekent grote kortingen in tal van winkels en webshops. Yay!

Onze favoriete vrijdag van het hele jaar? Black Friday! Het fenomeen komt overgewaaid uit Amerika, en we zien het heel graag komen. Heel wat mensen in The States namen de vrijdag na Thanksgiving vrij, zo hadden ze een lekker lang weekend. Het was die dag zo druk in het verkeer én in de winkelstraten dat het overal zwart zag van het volk, vandaar de naam Black Friday.

Kortingen

Ook in ons Belgenlandje doen steeds meer winkels mee aan deze speciale dag, hoera! Moet je werken of ben je te lui om uit je zetel te kruipen, geen zorgen. De meeste nationale én internationale webwinkels strooien kwistig met kortingen van 30, 40, 50 tot zelfs 70 %.

Goed nieuws

En er is nóg meer goed nieuws. In België zijn de aanbiedingen in de meeste winkels het hele weekend geldig, tot en met maandag. Dat is alsof Kerstmis, Sinterklaas, Pasen én onze verjaardag op één dag vallen! Wil je al kerstcadeautjes of je nieuwjaarsjurkje aan een gunstige prijs scoren, markeer deze dag dan nú in je agenda, met kleur én drie uitroeptekens!!!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.