Home FASHION & BEAUTY Weinig tijd? Met deze 7 tips zie je er toch verzorgd en...

Weinig tijd? Met deze 7 tips zie je er toch verzorgd en netjes uit.

Flair to the rescue

Style Du Monde
We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. En dan zien we er vaak nogal verfomfaaid uit. Bijgevolg voel je je de hele dag slonzig en onrustig. Flair to the rescue: met deze 7 snelle tips zie je er netjes en verzorgd uit én kom je stipt op tijd. Win-win.

1. Draag zorg voor je accessoires

Een mooie leren tas verliest z'n charme door krassen en vuil. Berg je handtassen mooi op in een stoffen zak als je ze niet gebruikt. Vet het leer regelmatig in. Draag ook zorg voor je schoenen: vuile schoenen zijn zo 2015. Een smetteloze sneaker ziet er bijvoorbeeld heel clean uit. Hier lees je handige tips om je sneakers hagelwit te houden.

tips verzorgd netjes

2. De juiste houding

Je voelt je dan misschien belabberd, maar niet iedereen hoeft dat te weten. Kin omhoog, schouders naar achteren en straal!

tips verzorgd netjes

3. Manicure

Afgebeten nagels of afgebladderde nagellak… Het ziet er gewoon niet netjes uit. Propere nagels? Proper meisje. Niemand ziet gelukkig de ravage die je thuis hebt aangericht om dat voor mekaar te krijgen. Geen geld voor een wekelijkse manicure? Hier geven we 5 tips om het thuis zelf te doen.

tips verzorgd netjes

4. Statementstuk

Investeer in leuke jasjes of aparte broeken. Zo heb je altijd een speciaal stuk achter de hand op inspiratieloze dagen.

tips verzorgd netjes

5. Kreukvrij

Niets straalt meer nonchalance uit dan verkreukte kleren. We weten dat het een vervelend klusje is, maar gestreken kleren zien er gewoon beter uit. Sorry!

tips verzorgd netjes

6. Spiekbriefje

Als je gehaast bent, grijp je snel naar de jeans-sweater-sneakers-combo en een scheve dot op je hoofd. Daarom is het een goed idee om foto's van jouw beste outfits te maken. Heb je een geslaagde look samengesteld, neem er dan een foto van en bewaar die op je telefoon. Zo heb je altijd een modespiekbriefje bij de hand op inspiratieloze dagen.

tips verzorgd netjes

7. Put a belt on it

Of je nu een slonzige cardigan draagt of een oversizede blazer, doe er een riem rond en je bent ready to go. De nadruk op je taille geeft je een gepolijste uitstraling.

tips verzorgd netjes

Copyright beelden: Style Du Monde

Lees ook

Gekrompen truitje? Pas *dit* trucje toe!

Deze 5 dingen was je waarschijnlijk niet vaak genoeg

Op deze 5 onverwachte plekjes kan je concealer gebruiken

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.