Home FASHION & BEAUTY Wat als je lief je kleren kiest?

Wat als je lief je kleren kiest?

Uitgetest

Wordt jouw lief er ook gek van als je úren voor je kleerkast staat? Tja, hij snapt nu eenmaal niet hoe moeilijk het is om er zo geweldig uit te zien. Of zoeken wíj het te ver? Redactrice Marie testte het uit en liet zich twee weken kleden door haar lief Charly.
Mijn lief kan maar niet begrijpen dat ik elke dag een uur vroeger opsta en ’s morgens vroeg al minstens drie verschillende outfits heb aangetrokken. Hij beseft natuurlijk niet dat stijl nu eenmaal niet in vijf minuten te fiksen valt. Na vijf jaar liefdevol – of misschien soms zelfs iets minder liefdevol – gekibbel vraagt Flair me of we de rollen niet eens willen omdraaien. Hij moet mij nu veertien dagen kleden. “Hoe moeilijk kan het zijn?”, zegt hij. Benieuwd of hij er over twee dagen nog zo over denkt.
 
De redactie verwacht mij te zien in korte, spannende rokjes, diepe decolletés en op killer heels. Ik ken hem ondertussen goed genoeg om te weten dat mijn volgens hem speciale outfits – denk véél jurkjes – niet echt zijn stijl zijn. Wat hij sexy vindt? All Stars, marcelleke, een jeans en een kaptrui. Opposites attrack zeker? Zucht! 
 
Lees het verrassende verslag en bekijk de foto's, deze week in Flair!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.