Home FASHION & BEAUTY Beauty CUTE: deze schattige roze tool wast je make-upsponzen in slechts enkele seconden

CUTE: deze schattige roze tool wast je make-upsponzen in slechts enkele seconden

Het werkt écht!

Onze make-upsponzen reinigen is een taakje dat we vaak zo lang mogelijk uitstellen. Het duurt redelijk lang voor al het vuil eruit is, je moet wachten tot ze weer droog zijn en het is ook redelijk saai. Gelukkig bestaat er nu een schattige tool – in de vorm van een roze wasmachine – die al het vuile werk voor jou doet.

Het is make-upartieste en influencer Tiffany Lynette Davis die een video van deze mini-wasmachine deelde op haar sociale media. Kort daarna ging het filmpje meteen viraal. Het oorspronkelijke doel is niet om je make-upsponzen ermee te reinigen, maar de blondine bewijst wel dat dat perfect mogelijk is. Kijk zelf maar!

Kleine wasjes, grote wasjes

Normaal gezien is de marketing van het product gericht op kinderen. In een interview met HuffPost vertelde de make-upartieste dat ze het hebbeding eigenlijk voor haar poppenhuis had gekocht, maar dat ze voor de lol besloot om haar make-upspons ermee te wassen.

View this post on Instagram

FULL REVIEW LINK IN BIO

A post shared by Tiffany Lynette Davis (@tiffanylynettedavis) on

Nadat haar video viraal ging op sociale media, deelde ze nog een volledige review van het product op haar YouTubekanaal. Alleen was die niet zo positief als we hadden gedacht. Daarin zegt ze namelijk dat ze het niet zou aanbevelen voor dagelijks gebruik. Het is immers niet de bedoeling om je beautyblender ermee te wassen, want het item dient effectief als speelgoed voor kinderen.

Je shopt de mini-wasmachine voor € 11 op Amazon, maar helaas is het item momenteel niet leverbaar in ons land.

Nog meer beauty: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.