Home FASHION & BEAUTY Fashion Waarom het leven beter is in sneakers

Waarom het leven beter is in sneakers

Mademoiselle en baskets.

Het eeuwige fashion-dilemma waar elke vrouw mee kampt: we willen er hip uitzien, maar we willen niet inboeten aan comfort. Onze redder in nood: sneakers! Life is better wearing sneakers, en dit is waarom.

1. Fast lane

De straat is plots geen hindernissenparcours meer vol verraderlijke putten en sneaky drempels. Je zweeft over het asfalt zoals Michael Jackson moonwalkte op iedere dansvloer. Het zorgt ervoor dat je overal op tijd of toch fashionable -in plaats van gewoon onbeleefd- laat komt. Je knieën zijn je ook dankbaar, want een valpartij is minder frequent met het platte schoeisel aan je voeten.

2. Op wolkjes lopen

Sneakers lopen hemels. Vaarwel pijnlijke voeten en dito blaren na urenlang op hakken lopen. De sneaker is de hippe pantoffel onder de schoenen.

3. Dancing queen

We staan graag op elk feestje te shaken op de dansvloer, maar na een paar schijfjes voelen we onze arme voeten niet meer. Je schoenen uitdoen, is riskeren dat je in glas trapt of een hoge hak op je kleine teen krijgt. Auwtsch! Met een paar sneakers dans je de hele avond als Beyoncé zonder dat je de volgende dag platte rust moet nemen.

4. Outfit on point

De tijd dat sneakers enkel thuishoorden in de sportzaal is voorgoed voorbij. Trainingsbroeken veroveren nu toch ook de straat? Je hebt de schoenen in alle vormen en kleuren. Plus ze gaan ook echt op alles. Je hoeft ze heus niet enkel te combineren met een jeans. Geef je jurkje of kleedje een andere toets en draag er eens een paar sneakers onder. Ab fab!

5. The Hulk

Als sneakers een superheld zouden zijn, dan waren ze sowieso zonder enige twijfel The Hulk. Ze kunnen werkelijk tegen àlles! Op een avondje stappen krijg je gemiddeld zo’n tien pinten over je schoenen, staan er zeker drie mensen op je tenen en mors je sowieso wat bickysaus van die late night snack op je voeten. Maar een keertje met de spons over je sneakers en ze zijn as good as new en klaar voor het volgende feestje. De gemiddelde levensduur is dan ook een pak langer dan een paar fragiele pumps.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.