Home FASHION & BEAUTY Beauty COOL: Pinterest lanceert nieuwe feature waarmee je verschillende lipstickkleuren kan uitproberen

COOL: Pinterest lanceert nieuwe feature waarmee je verschillende lipstickkleuren kan uitproberen

Gedaan met miskopen!

lipstick
© Getty

Op zoek naar een nieuwe lippenstift, maar heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Daar speelt Pinterest maar al te graag op in. Dankzij hun nieuwe Try On-feature kan je namelijk verschillende tinten op jezelf uitproberen en dit zonder dat je ook maar één voet uit de deur moet zetten. Handig!

Koop jij vaak een lipstick om uiteindelijk te ondervinden dat hij je toch niet zo goed staat? Dan komt de nieuwe feature van Pinterest alvast goed van pas. Het platform maakt het namelijk mogelijk om verschillende lipstickleuren uit te proberen vanuit je luie zetel. Yes, please!

Try On

De nieuwe functie kreeg de toepasselijke naam Try On met zich mee. Hoe gaat het nu precies in zijn werk? Ga naar de mobiele app en duw vervolgens op het icoontje van de camera. Dat kan je terugvinden bij de zoekfunctie. Nu moet je zoeken naar het icoon dat bij de nieuwe feature hoort. Deze kreeg de vorm van een mond waardoor hij perfect past bij deze nieuwigheid. Nog een optie is om bijvoorbeeld ‘rode lippenstift’ in te geven in de zoekfunctie en dan zal de Try On-feauture zich automatisch aandienen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De perfecte lippenstift gevonden? Dan hoef je alleen nog maar naar boven te swipen om de verschillende verkooppunten te ontdekken. Verder kan je het product in kwestie ook bewaren voor als je hem liever op een later tijdstip wil kopen. Momenteel gaat het enkel nog maar om lipsticks, maar hopelijk komen er in de toekomst nog extra mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld maar aan blush, nagellak of zelfs haarkleuren. Helaas is deze nieuwe feature van Pinterest nog niet bij ons beschikbaar, dus wij zullen er jammer genoeg nog eventjes op moeten wachten.

Lees ook: