Home FASHION & BEAUTY Stella McCartney eert haar moeder, met beha voor borstkankeroverlevers

Stella McCartney eert haar moeder, met beha voor borstkankeroverlevers

Think pink!

instagram.com/stellamccartney/
Ontwerpster Stella McCartney zet zich ook dit jaar weer in voor de strijd tegen borstkanker. Naast enkele stukken waarvan de opbrengst voor een groot deel naar het goede doel gaat, ontwierp ze ook een mooie én comfortabele beha voor vrouwen die een borstamputatie ondergingen. Ze noemde het zachtroze exemplaar naar haar moeder, Linda Louise McCartney, die ze verloor aan de ziekte.

Oktober is Breast Cancer Awareness Month

En die laat de dochter van Beatle Paul McCartney niet zomaar voorbijgaan. De designer wil met haar ontwerp tonen dat beha's voor vrouwen die een borstamputatie ondergingen ook mooi, vrouwelijk en tegelijkertijd comfortabel kunnen zijn.

Stella McCartney borstkanker

De Louise Listening beha – genoemd naar McCartneys moeder Linda Louise McCartney, die stierf in 1998 – zal vanaf 1 oktober verkrijgbaar zijn op de webshop van de ontwerpster en kost 111 euro. (Je kan de beha nu al voorbestellen.)

Stella McCartney Cara Delevingne

Ontwerpen ten voordele van het goede doel

Enkele weken geleden lanceerde McCartney al de mooie Alina Playing-lijn, die bestaat uit twee beha's en een slip. De opbrengsten van deze drie knalroze stukken zullen deels naar het Linda McCartney Centre in het Verenigd Koninkrijk, de National Breast Cancer Foundation in de VS en de National Breast Cancer Foundation in Australië gaan. Model turned actress Cara Delevingne kroop voor dit geweldige doel toch nog eens in haar modellenrol en toont zo – letterlijk – haar hart voor borstkanker.

Stella McCartney beha

DeAlina Playing-stukken zijn nu al te bestellen op de webshop van Stella McCartney.

Wij zetten, in afwachting tot oktober, alvast onze roze bril op, want awareness kan er nooit te veel zijn:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.