Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit make-uptrucje moet je proberen als je een bril draagt

Dit make-uptrucje moet je proberen als je een bril draagt

Schuift jouw montuur nu het weer wat warmer is ook continu van je neus?

bril
© Susan Duran via Unsplash

Moet jij je bril – zeker nu het weer wat warmer is – continu hoger op je neus duwen? Geloof ons, je bent niet alleen. Gelukkig bestaat er hier al een heel makkelijke oplossing voor en die is te vinden in je make-upcollectie!

Een bril die de hele tijd van je neus zakt, is enorm vervelend. Zeker als het warm is of als je bijvoorbeeld foundation draagt, kan je montuur al sneller van je neus glijden. Gelukkig deelden een aantal gebruikers op Reddit hoe je dit probleem kan voorkomen. Een eerste trucje is alvast om een beetje oogschaduwprimer op je neus aan te brengen. Zo blijft je bril niet alleen mooi op zijn plaats, maar komt ook je foundation niet op de neusbrug van je bril te zitten. Sommige gebruikers gaven meteen ook al hun favoriete primers mee waaronder de High Definition Eyeshadow Base van NYX en de Shadow Insurance Primer van Too Faced.

Daarnaast gaven heel wat brildragers nog enkele andere opties mee en ook nu hoef je alleen eventjes in je make-upcollectie te rommelen. Ook een gezichtspoeder of setting spray blijkt namelijk effectief te zien. ‘Ik breng nadat ik setting spray heb aangebracht nog een laagje poeder aan op de zijkanten van mijn neus. Werkt geweldig!’, aldus een gebruiker van het platform. Daarnaast zou ook setting spray op zich helpen om je montuur op z’n plaats te houden. ‘Breng het product aan en zet vervolgens – voor alles opgedroogd is – je bril weer op’, klinkt het in één van de reacties. De grote favoriet blijkt hier trouwens de All Nighter Setting Spray van Urban Decay te zijn. De moeite waard om eens te proberen, toch?

Lees ook: