Home FASHION & BEAUTY LOVE IT: de nieuwe Shimmer Balms van Eos

LOVE IT: de nieuwe Shimmer Balms van Eos

Eos
Onze favoriete lippenbalsem? Dat is zonder twijfel die van Eos. De verpakking is origineel, ze ruiken superlekker en je doet er eeuwen mee. Nu heeft het merk een aantal nieuwe exemplaren uitgebracht die we echt móéten hebben. Enter: de Eos Shimmer Balms.

De lippenbalsems van Eos zijn wereldwijd geliefd. De hydraterende formule verzorgt je lippen en ze hebben verschillende smaakjes. Bovendien is de verpakking superhandig. Je kan ze namelijk zonder problemen in je propvolle handtas terugvinden.
 

Speciaal voor de feestdagen heeft het merk zijn lippenbalsems een kleine make-over gegeven; maak kennis met de Eos Shimmer Balms. De kleurrijke verpakkingen hebben plaatsgemaakt voor twee zwarte exemplaren. De balsem bestaat nog steeds uit dezelfde formule, maar je krijgt er een subtiel kleurtje en heel wat glitters bij. We like!


Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen

Er komen twee kleurtjes uit, namelijk Pearl en Sheer Pink. Pluspunt: ze zijn – zoals gewoonlijk – erg budgetproof. Je betaalt er nog geen vijf euro voor! Het perfecte excuus om ze beide te kopen.
 

Ze vormen trouwens een perfect alternatief voor dames die niet graag lippenstift dragen. Ze geven je mond net dat tikkeltje extra zonder dat je moeite hoeft doen om de kleur precies aan te brengen. De balsems zitten bovendien vol met natuurlijke ingrediënten, dus je lippen zullen zeker niet uitdrogen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.