Home FASHION & BEAUTY Kapseltrends voor de lente

Kapseltrends voor de lente

Reporters
Elk seizoen zien we trends op vlak van mode en beauty, maar ook je kapsel mag je niet vergeten. Hier zijn drie kapseltrends die je deze lente kan proberen. Welke is jouw favoriet?

Sombre

Lily Aldridge De sombre is een iets subtielere versie van de ombre. Het resultaat is iets natuurlijker en je hebt minder werk om je kapsel te onderhouden. Een goed voorbeeld? Dat is Lily Aldridge. Je ziet een duidelijk kleurverschil, maar het resultaat is supernatuurlijk.

Grijs

Lady Gaga Kapsels met een assige ondertoon zijn vaak heel erg koel, maar ook grijs doet het dit seizoen goed. Het is niet makkelijk om deze kleur te krijgen bij de kapper en ook niet om te onderhouden. Enkel voor de durvers dus. Ben je op zoek naar wat inspiratie? Een goed voorbeeld is het kapsel van Lady Gaga op de Grammy’s.

Pastel

Katy Perry

Niet alleen in je garderobe is je pastel hip, maar ook als haarkleur scoort deze trend goed. Heb je bruin haar? Ga dan niet voor een te lichte kleur, een fel kleurtje is the way to go. Heb je een lichte haarkleur, dan ga je beter voor een iets lichtere versie zoals lavendel. Enkel uitproberen als je ook de tijd hebt om je coupe te onderhouden. De kleur kan namelijk veranderen en vervagen na een wasbeurt. Katy Perry is een uitstekende inspiratiebron.

Lees ook:

Het kapsel van Fashion Week: de strakke paardenstraart

Ben jij klaar voor een halflang kapsel?

Wil je het kapsel van Astrid Bryan?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.