Home FASHION & BEAUTY Juwelenmerk JulesBean opent vandaag webshop

Juwelenmerk JulesBean opent vandaag webshop

Julesbean
Goed nieuws girls, jullie hoeven niet meer naar Nederland om de leuke juweeltjes van JulesBean te kopen. Het merk lanceert vandaag haar nieuwe webshop. Wij weten al wat wij vanavond gaan doen vanuit onze luie zetel..

Tot gisteren kon je de juwelen van JulesBean enkel kopen in geselecteerde winkels in Nederland. Vanaf vandaag kan je op de webshop ook deze juwelen kopen die eigenhandig én in een zeer beperkte oplage gemaakt zijn. Dus geen zorgen als je vriendin toevallig hetzelfde armbandje heeft, want dit is uitzonderlijk. Een ontwerp van JulesBean herken je aan de kleine rode kraal die terugkomt in elk juweeltje.

Het leuke aan deze juwelen is dat ze tijdloos zijn. De ontwerpster, Miriam Van de Broek, volgt geen juwelentrends maar ze gelooft steevast dat je met de juiste juwelen een statement kan maken.

Ook leuk om te weten is dat de website gedurende de hele maand juni 10% korting geeft op alle juwelen. En bij elke bestelling ontvang je een extraatje van de webshop.

Een JulesBean ketting koop je al vanaf € 22 en de armbanden al vanaf € 17.  Als we de JulesBean mogen geloven vinden vinden we zéker een item waar we verliefd op worden. En het klopt, want wij verloren ons hart deze korte ketting.

Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje op www.Julesbean.nl

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.