Home FASHION & BEAUTY Fashion WANT: deze jurk verovert Instagram én onze harten

WANT: deze jurk verovert Instagram én onze harten

Ideaal voor op een feestje of om gewoon naar het werk te gaan.

© Instagram @beckywinterss

We zien de laatste tijd op Instagram heel wat fashionista’s opduiken in een dezelfde zalige jurk. Het gaat over een slipdress met tijgerprint van Topshop die niet eens veel kost.

Voor de allernieuwste trends kan je de catwalkshows van de grootste merken volgen of je kan gewoon even door je Instagram feed scrollen. De hipste items worden sowieso opgepikt door it-girls van over de hele wereld, die er met veel plezier een mooie foto van maken voor op hun profiel.

Het item dat we de laatste dagen enorm veel zien voorbijkomen, is een satijnen slipdress met tijgerprint. We zagen de zwart-oranje-gouden strepen al eerder opduiken, en nu is het zeker: move over leopard, want de tijger is gearriveerd. De dierenprint kan je verrassend genoeg combineren met heel wat kleuren en stijlen.

View this post on Instagram

Eye of the tiger 🐅 *du, du du du, du du duuuu*

A post shared by Becky Winters (@beckywinterss) on

Naar een feestje of op het werk

Het model van een slipdress is ook door iedereen graag gezien. Je kan het feestelijk maken door er een paar mooie hakken onder te dragen of je kan er ook gewoon mee gaan werken door er simpelweg een warme sweater over te dragen met een paar comfy boots.

Het goede nieuws is dat deze must-have-jurk geen serieuze hap uit je budget neemt. Hij kost 52 euro en kan je hier online bestellen bij Topshop. Toch niet geneigd om het beest in jezelf naar buiten te laten komen op je jurk? Je kan het jurkje ook gewoon effen kopen in verschillende kleuren. Dan kost ie maar 46 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.