Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit is momenteel een van de populairste haartutorials op TikTok

Dit is momenteel een van de populairste haartutorials op TikTok

Een stevige dosis volume in minder dan 20 minuten? Yes please!

haartutorial tiktok
© Getty

Als jij regelmatig op TikTok zit, heb je onderstaande haartutorial vast al eens zien passeren. Het geeft je coupe de nodige dosis volume waardoor het lijkt alsof je net van de kapper komt. En laat ons eerlijk zijn: dat willen we allemaal, toch?!

Kapseltrends uit de nineties zijn de laatste tijd enorm populair en het is dan ook niet vreemd dat iedereen op TikTok zich momenteel waagt aan onderstaande haartutorial. Het geeft je haarbos een stevige dosis volume en het effect doet een beetje denken aan Rachel Green uit ‘Friends’.

Beautygoeroe Elanna Pecherele waagde zich alvast aan de kapseltrend en legt in een video op haar YouTube-kanaal uit hoe je de look kan namaken. En we hebben goed nieuws voor jullie, want je hebt er maar weinig benodigdheden voor nodig én het is ook nog eens redelijk makkelijk. Alleen kan je achteraf wel wat spierpijn aan je armen hebben. Maar je moet er iets voor over hebben natuurlijk!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het voornaamste wat je nodig hebt is een (elektrische) föhnborstel. Je kan het ook proberen met een haardroger en een ronde borstel, maar dit apparaat gaat eigenlijk het meeste werk voor jou doen. Vervolgens verdeel je je haar in verschillende delen en ga je lok voor lok beginnen föhnen.

Nadien ga je elke lok voorzichtig oprollen en met een speldje vaststeken. Tip: rol je haar niet te strak op, want anders ga je eerder kleine krullen krijgen. Het doel hier is om extra volume in je haar te krijgen en dat de uiteindes mooi naar binnen gekruld zijn. Last but not least ga je nu het bovenste gedeelte van je haar op dezelfde manier föhnen. Alleen ga je deze plukken niet vastpinnen met een speldje, maar ga je in de plaats kleefrollers gebruiken voor wat extra va-va-voom. Laat alles nu heel eventjes afkoelen, haal voorzichtig alle haarspelden uit je haar and that’s it!

Lees ook: