Home FASHION & BEAUTY Haar wassen met bier
ADVERTENTIE

Haar wassen met bier

Beautytips uit grootmoeders tijd

We vermijden ieder gesprek die begint met 'In mijne tijd', maar als het over beautytips uit grootmoeders tijd gaat, spitsen we de oren. Vooral natuurlijke haarmiddeltjes trekken onze aandacht. Hieronder vind je ze allemaal terug.
ADVERTENTIE

Bier geeft glans aan je haar
Hoe men op dit idee gekomen is, laten we in het midden, maar je haar met bier wassen zorgt voor meer glans. De gist en hop (die in bier zitten) geven de haarschacht meer volume. Wie voor BOB speelt, laat dit schoonheidsritueel beter achterwege.

Citroen geeft je een lichtere haarkleur
Wie graag met een lichtere haarkleur door het leven wil gaan, moet niet noodzakelijk naar de kapper. Citroensap does the trick. Vooral in de zomer heeft citroensap effect, want de zon versterkt de werking.

Brandnetels tegen roos
Laat een handje vol brandnetelblaadjes trekken in kokend water en je hebt een haarlotion tegen roos. Bye bye schilfers. Hoe de brandnetels in kokend water te krijgen zonder jezelf te prikken laten we aan jullie over.

Haaruitval bestrijden met berkenblad
Maak een aftreksel van berkenblaadjes en je hebt het ideale middeltje om haaruitval en hoofdhuidproblemen te bestrijden. Wie geen pro is in het maken van aftreksels, kan een oplossing bij de drogist halen.

Olijfolie voor droog haar
Voordat je je haar wast, kun je de haarpunten met olijfolie insmeren. Laat het een paar uur intrekken om gespleten en droge haarpunten te lijf te gaan. Een goede tip: wees zuinig, want olie is niet zo makkelijk om uit te wassen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.