Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: semipermanente wenkbrauwgel van Wunderbrow

Flair Beauty testteam: semipermanente wenkbrauwgel van Wunderbrow

'Het resultaat is te vergelijken met het effect dat je krijgt als je je wenkbrauwen bijtekent met een wenkbrauwpoeder, met het verschil dat dit effect een paar dagen blijft.'

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Semi-Permanente Wenkbrauwgel van Wunderbrow: 8/10

Prijs/kwaliteit

Bij de drogist vind je soortgelijke producten om je wenkbrauwen te kleuren voor de helft van de prijs. Deze wenkbrauwgel is dus eerder aan de dure kant. Er zit wel veel product in één exemplaar, en aangezien je bijzonder weinig nodig hebt, doe je daar sowieso wel lang mee (op voorwaarde dat het niet gaat uitdrogen).

Textuur/geur

Het product heeft een bruine geltextuur. Hoe donker het is hangt af van de kleur die je kiest. De geur is me niet echt opgevallen, omdat je maar een heel kleine hoeveelheid van het product gebruikt.

Pluspunten

Ik ben fan van het effect van deze semipermanente gel. Ik ben meestal eerder voorzichtig met een wenkbrauwgel die ook de huid onder je wenkbrauwen mee kleurt, maar dit product doet dat gelukkig op een natuurlijke manier (op voorwaarde dat je het goed aanbrengt). Het resultaat is te vergelijken met het effect dat je krijgt als je je wenkbrauwen bijtekent met een wenkbrauwpoeder, met het verschil dat dit effect een paar dagen blijft. Je wenkbrauwen vallen wat meer op, lijken voller en lopen mooi uit in een punt.

Minpunten

Als je dit product goed en natuurlijk wil aanbrengen (en dat doe je beter wel, aangezien het enkele dagen op je gezicht blijft), vergt het wel wat behendigheid. De gel is erg dik en sterk gepigmenteerd, waardoor je er beter zo zuinig mogelijk mee omspringt. Hoewel het product een kwastje als applicator heeft, wordt aangeraden om een fijn wenkbrauwpenseel te gebruiken bij het aanbrengen van de gel, zodat je fijne haartjes kan natekenen. Ik deed het toch met het kwastje en slaagde erin om het tot een goed einde te brengen, maar als je met dit soort zaken niet zo handig bent, kan het weleens een knoeiboel worden.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik blijf ernaar teruggrijpen, dus waarschijnlijk wel.

Ik bracht het product rechtstreeks van het borsteltje op mijn wenkbrauwen aan, maar sprong er extreem zuinig mee om. Ik trachtte zo veel mogelijk om enkel de haartjes een laagje te geven. Op plaatsen waar mijn wenkbrauwen minder vol waren, kleurde ik de huid eronder een beetje mee. Na het aanbrengen van het product ging ik met het bijgeleverde borsteltje door mijn wenkbrauwen om de gel goed te verdelen. Ik vond het resultaat in het begin vrij hard opvallen, maar het plaatje klopte wel zodra ik ook de rest van mijn gezicht had opgemaakt.

Wunderbrow 1-Step Brow Gel in ‘Brunette’ – € 29,95 – Wunderbrow, verkrijgbaar bij Di

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.