Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Magnetight Age-Defier Mask van Dr. Brandt

Flair Beauty testteam: Magnetight Age-Defier Mask van Dr. Brandt

‘Dit is het coolste masker dat ik ooit gebruikte, de magneet zuigt letterlijk het product van je gezicht.’

Charlotte (27), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Magnetight Age-Defier Mask van Dr. Brandt: 9/10


Prijs/kwaliteit:

Aan een vernuftig masker als dit hangt een prijskaartje. Ik betaalde € 19 voor de miniversie, maar daar ga ik maar een drie à viertal maskersessies uit kunnen halen, vrees ik. Ik vind het z’n geld waard, alleen al vanwege de wauw-factor.

Geur/textuur:

Het product is zwart en ziet eruit als een typisch kleimasker. Het ruikt ook vooral naar klei, met een aangename kruidige toets. Het product is ‘fragrance free’, dus de geur die je ervaart komt door de ingrediënten.

Pluspunten:

Wauw, dit is veruit het coolste en leukste masker dat ik ooit gebruikte. Zodra ik ‘magnet’ las op de verpakking, had ik hoge verwachtingen en die zijn absoluut ingelost. Alle gekheid op een stokje, het wérkt ook gewoon. Mijn huidstructuur lijkt na gebruik fijner en mijn huid voelt ongelofelijk zacht. Doordat je het resterende product inmasseert krijgt mijn velletje ook meteen een gezonde glow. De magnetische stoffen in het masker trekken onzuiverheden en vuilrestjes uit de huid en zouden bovendien de bloedsomloop stimuleren, wat helpt bij verjonging van de huid.

Minpunten:

Terwijl ik het op heb, voel ik het masker werken. Ik zou het geen branderig gevoel noemen, maar ik ervaar wel een ‘warme’ sensatie. Ook nadat ik het masker heb verwijderd blijft mijn gezicht een beetje nagloeien. Het hindert me niet, maar doet me wel afvragen wat er precies in het masker zit dat zo’n intens effect heeft op mijn huid.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja! Ik heb nu de miniversie maar die zal snel op zijn. Daarna koop ik sowieso de full size.

Testervaring:

Je brengt het masker aan met een spateltje of met je vingers, net zoals je ieder ander kleimasker aanbrengt. Een dun laagje over je volledige gelaat en de oogcontouren vermijden. Nadat het 5 tot 10 minuten heeft ingewerkt, gebruik je de driehoekige magneet die in de verpakking zit en daar wikkel je een tissue rond.

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, dus de eerste keer dat ik de magneet naar mijn gezicht bracht, maakte mijn hart een sprongetje. Vanaf je op een centimeter van je gezicht verwijderd bent, wordt de magneet letterlijk naar je huid gezogen. Is me dat even schrikken! Zonder dat je enige druk hoeft te zetten op je huid verzamelt het product zich op de tissue. Er blijft geen spekkeltje meer over op mijn gezicht. Wanneer je de tissue wil verwijderen van de magneet moet je best hard trekken, het kleeft er als het ware aan vast door de magnetische kracht. Heel indrukwekkend.

Magnetight Age-Defier Magnet Mask – € 75 – Dr. Brandt, verkrijgbaar via sephora.fr.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.