Home FASHION & BEAUTY Fashion Rihanna’s Savage x Fenty-modeshow was een voorbeeld voor alle modeontwerpers

Rihanna’s Savage x Fenty-modeshow was een voorbeeld voor alle modeontwerpers

Vrouwen in alle vormen en maten liepen afgelopen woensdag mee in de show van de zangeres.

Savage x Fenty

Tijdens New York Fashion Week zien we meestal alleen modellen met een size zero op de catwalk. Maar hier en daar zijn er dan toch enkele uitzonderingen. Zo liep bijvoorbeeld de zwangere Lily Aldridge mee met de modeshow van Brandon Maxwell. Rihanna ging met haar Savage x Fenty-modeshow nog een stapje verder en zorgde zo voor een ongeziene gebeurtenis tijdens NYFW.

Met haar make-uplijn Fenty Beauty heeft Rihanna al bewezen dat ze zich inzet voor diversiteit. Zo bracht ze haar foundation in maar liefst 40 (!) verschillende tinten op de markt. Niet veel later kondigde de zangeres aan dat ze een lingeriecollectie zou uitbrengen, en dat voor élke vrouw.

Dat de stuks voor iedereen zijn, heeft RiRi woensdagnacht nog maar eens bewezen tijdens New York Fashion Week. Via een livestream op YouTube kon je de hele show volgen en het was echt inspirerend om te zien. Zo koos de ‘Work’-zangeres niet alleen voor magere modellen, maar liet ze vrouwen in alle maten de lingerie showen.

Supermodellen Bella en Gigi Hadid mochten niet ontbreken in de show, maar verder liep ook de zwangere Slick Woods mee op de catwalk. Daarnaast koos de popdiva ook voor enkele curvy girls. Op het einde van de show kwam Rihanna zelf even op het podium en toen grepen alle modellen elkaars hand vast als teken van solidariteit. Een mooi moment dat alle dames ongetwijfeld lang zal bijblijven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.