Home FASHION & BEAUTY Fashion Own Grey Day: New Balance brengt iconische 574 opnieuw uit

Own Grey Day: New Balance brengt iconische 574 opnieuw uit

En het model mag vandaag 30 kaarsjes uitblazen.

Vandaag was het ‘Own Grey Day’, dé dag om je grijze outfit (toepasselijk gezien de weersomstandigheden) via sociale media te delen. New Balance heeft daar alvast op ingespeeld door de iconische 574-sneaker opnieuw uit te brengen in het grijs.

Het model 574 van New Balance mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen, en dat kan het merk natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom werd de schoen opnieuw uitgebracht, dit keer een donkergrijze tint. De kleur past bij het tijdloze ontwerp van de sneaker, maar is natuurlijk niet zonder reden gekozen.

Own Grey Day

Vandaag is het namelijk ‘Own Grey Day’ en werd er aan fans gevraagd om zich in het grijs te kleden. Vervolgens kunnen ze hun outfit delen op sociale media. Ambassadeur van het merk Ish Aït Hamou geeft alvast het goede voorbeeld. ‘More than ever, we need grey. Because life is more than just black or white. So, be fearlessly independent. And break free from the boxes that imprison you’, klinkt het bij hem.

Iconic

Het originele ontwerp kwam voor het eerst uit in 1988 en kreeg voor zijn dertigste verjaardag een kleine make-over. Het klassieke silhouet werd behouden, maar er werden enkele kleine aanpassingen uitgevoerd. Zo bieden ze nog meer comfort aan je voeten. Naar aanleiding van ‘Own Grey Day’ koos New Balance voor een grijze tint, maar in de toekomst zullen er nog enkele thematische releases volgen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.