Home FASHION & BEAUTY Fashion MUST HAVE: deze bikini is momenteel het populairst op Asos

MUST HAVE: deze bikini is momenteel het populairst op Asos

Voor ons die in het rood, a.u.b.

bikini
ASOS

De perfecte bikini vinden is absoluut niet makkelijk. Je moet een exemplaar vinden dat niet alleen mooi is, maar ook nog eens goed zit en liefst ook nog betaalbaar is. Bij Asos hebben ze alvast een groot aanbod om uit te kiezen. Er is zelfs één exemplaar zo populair dat het bijna altijd uitverkocht is.

Het gaat om de ‘Knot Minimal Crop Bikini’ van Asos zelf. De bikini is zo populair bij online shoppers dat het item vrijwel nooit op voorraad is. Wij begrijpen alvast helemaal waarom, want de prachtige rode kleur springt meteen in het oog. Bonus: voor het setje betaal je ook maar zo’n 35 euro.

Het item is op zich redelijk simpel – lees: geen drukke prints of speciale stofjes – en de knoopjes geven het dan weer net dat tikkeltje extra. Wel moet je de snit (en dan vooral die van het broekje) oké vinden, want de uitsnijdingen zijn redelijk hoog.

Extra kleuren

De bikini werd voor het eerst gelanceerd in felgeel en was na een week al uitverkocht. Ook het rode exemplaar is ontzettend populair, want ondertussen vlogen er al zo’n 6.800 exemplaren over de online toonbank.

Net omdat het item zo geliefd is, hebben ze bij Asos ook een felblauwe variant op hun website gezet. Verder zijn ze ook van plan om zowel een roze, een witte als eentje met een print uit te brengen. Stay tuned, dus!

Meer over mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.