Home FASHION & BEAUTY Fashion LOL: Crocs lanceert schoenen met hakken

LOL: Crocs lanceert schoenen met hakken

En dat lijkt zelfs het luxueuze modehuis Balenciaga te inspireren!

© Crocs / © Balenciaga

Crocs: de schoenen waarmee zowat iedereen wel eens de spot dreef, maar die uit het straatbeeld weigeren te verdwijnen. Zeker als het op de dressing van onze mannen aankomt, die maar niet lijken te begrijpen wat we tegen deze oh zo comfortabele schoenen hebben. En dat zal er niet op beteren nu je jouw schoenen kan matchen met de zijne. Ja, je hoort het goed! Het merk lanceert een sandaal mét hak…

Het model in kwestie kreeg de naam ‘Cyprus V Heel’ en je kan hem shoppen voor zo’n 70 euro. Oké, dat is best goedkoop voor een paar hakken, maar dan nog weten deze waterschoenachtige stappers ons niet te verleiden. Toch blijken er mensen te zijn die deze bijzondere schoenen wél willen shoppen. Als we een kijkje nemen op de website zien we namelijk dat de schoenen al volledig uitverkocht zijn. Enkel via Amazon kan je nog een paar bemachtigen en dat in slechts enkele maten en kleuren. De kans is dus groot dat jij binnenkort deze ‘prachtexemplaren’ aan iemands voeten spot! Al kan dat wel eens pijn doen aan de ogen, vermoeden wij.

Luxueuze variant

Ook het luxueuze modehuis Balenciaga lijkt zich te inspireren op deze Crocs met ‘sierlijke’ hak. Een foto op hun Instagrampagina verraadt namelijk dat het label een Croc-pump in felroze en felgeel in hun nieuwste collectie zou hebben. Je kan de schoenen daarbij trouwens versieren met applicaties in de vorm van bloemen, ijsjes of zelfs de Amerikaanse vlag. De prijs van dit luxueuze schoentje is nog niet bekend, al zal die wel iets hoger liggen dan de originele Crocs-hakken. Het is trouwens niet de eerste keer dat het modehuis met Crocs op de proppen komt. Vorig jaar lanceerde het luxelabel nog een variant van de instappers met enorme plateauzolen. Die gingen vlotjes over de toonbank, ondanks het belachelijk hoge prijskaartje van zo’n 495 euro. Wat denk jij ervan?

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.