Home FASHION & BEAUTY Fashion collabs om nù al naar uit te kijken
ADVERTENTIE

Fashion collabs om nù al naar uit te kijken

Titi + the German Kid
Hoewel we eerst nog feestdagen en solden krijgen, kijken wij nu al uit naar de nieuwe collecties. Vooral de speciallekes. Noem ons gerust oppervlakkig en materialistisch, maar check zelf de samenwerkingen die 2014 biedt eens en zeg ons dan dat we ongelijk hebben.
ADVERTENTIE

Titi likes Ibe

TTGK

Hasselts label Titi + the German Kid is fan van blogster Ibe Rossel en omgekeerd, dus sprak ontwerpster Kristien Follon eens af met de jeugdige fashionista en onder het genot van een glas Gini – we zeggen maar iets – staken ze een prettig gestoorde accessoire- en T-shirtcollectie in elkaar.

Denk katten, smileys en grappige opschriften, die daarom niet minder waar zijn, geïnspireerd door alternatieve popcultuur en vintage craziness. Alle stukken zijn gemaakt uit 100% gerecycleerde materialen zoals speelgoedpoppetjes en oude T-shirts.

De collectie ligt vanaf februari in de winkel.

Essentiel by Cesar Casier

Vlaanderens eigenste Derek Zoolander heet Cesar Casier en sloeg de handen in elkaar met Essentiel. Het Gentse topmodel, ondertussen woonachtig in New York, ontwierp een 28-delige collectie, voor mannen én vrouwen, vol casual chique klassiekers.

De sweaters, perfecto's en T-shirts zijn een weerspiegeling van zijn eigen kleerkast en sommige stukken kunnen zowel door boys als door girls gedragen worden. Na een blog, kookboek en doortocht in Vlaanderen Vakantieland (in december op de buis) wordt dit Ceesies (zoals hij zichzelf noemt) volgende stap richting world domination.
 

Cesar Casier

Op Instagram deelde Casier alvast een foto van de schetsen voor de collectie.
 

Kate Moss voor Topshop

Na een pauze van drie jaar gaat de Mosster weer tekenen voor de Britse keten. De collecties die ze tussen 2007 en 2010 op de wereld losliet, waren instant successen. Wat wil je, met haar onfeilbare stijlgevoel aan Topshop-prijzen

Hoe het er precies zal uitzien weten we nog niet, maar in april moeten er 40 stukken in de winkel liggen en Kate beschrijft de hernieuwde samenwerking als "thuiskomen". Wij voorspellen skinny's.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.