Home FASHION & BEAUTY Fashion Er komt een documentaire over Zara

Er komt een documentaire over Zara

We krijgen een undercover blik in de wereld van de modeketen

LITHUANIA - NOV 04: ZARA Store on November 04, 2016 in Lithuania. Zara is an Spanish clothing and accessories retailer.; Shutterstock ID 517370956

In de documentaire ‘Zara: The Story of the World’s Richest Man’ krijgen we een unieke kijk in de fascinerende wereld van de modeketen. Journalisten gingen undercover en infiltreerden met verborgen camera’s om de waarheid achter het fenomeen Zara te achterhalen.

Armancio Ortega is de oprichter van Zara en werd in 2016 uitgeroepen tot rijkste man ter wereld. Hoewel zijn vermogen vorig jaar zelfs dat van Bill Gates oversteeg, is hij oorspronkelijk van heel bescheiden komaf. Omdat hij nogal mediaschuw is, is er weinig bekend over de man en zijn leven.

Hoe heeft hij Zara kunnen uitbouwen tot een van de populairste winkels in de modewereld? Hoe verloopt de interne werking van deze koploper in fast-fashion? De documentairemakers trokken met verborgen camera’s op onderzoek om alle vragen te beantwoorden. Er zijn nog geen beelden beschikbaar, maar de film zou onder andere interviews brengen met insiders en opnames van de grote baas Armancio Ortega.

Het resultaat kunnen we dit najaar zien in de documentaire, die gegarandeerd voor fascinerende onthullingen zal zorgen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.