Home FASHION & BEAUTY Door deze eyelinerhack zal je oogkleur nog véél beter uitkomen

Door deze eyelinerhack zal je oogkleur nog véél beter uitkomen

Let 'm shine!

Shutterstock
Iedereen weet dat eyeliner hét product is om de focus op je ogen te leggen en je mooie kijkers alle aandacht te geven. Toch zijn er bepaalde tips & tricks die je kan gebruiken om je ogen nog mooier te laten uitkomen.

Een elegante cat eye is dé truc om je kijkers een verleidelijke oogopslag te geven. Die cat eye kan je in balans brengen door ook op je onderwimpers een kleine touch of make-up aan te brengen. Probeer daarbij niet gewoon te gaan voor een zwart lijntje op je onderste wimperrand – een make-uplook die we het liefst achterlaten in de nineties – maar kies voor een subtiele donkere oogschaduw om je onderste wimpers meer diepte te geven.

Vaak maak je de fout van ook aan de onderkant van je ogen voor zwart te gaan, waardoor je make-up al snel te hard en niet natuurlijk overkomt. Door je oogschaduw te blenden, zorg je er automatisch voor dat je look minder extreem lijkt. Het probleem bij zwarte oogschaduw is dat hij vaak veel doffer wordt door het blenden, waardoor hij soms zelfs grijs lijkt – en dat is niet de bedoeling. De oplossing? Een beetje bruine oogschaduw toevoegen (boven op je zwarte oogschaduw!), zodat je na het blenden met een warme, intense schaduw achterblijft – die elke oogkleur feller en beter laat uitkomen. Wedden dat het je blik verandert?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.