Home FASHION & BEAUTY Fashion Dit (vegan!) leren jasje hangt in de kleerkast van zowat elke fashionista

Dit (vegan!) leren jasje hangt in de kleerkast van zowat elke fashionista

Om de hele winter lang in te leven!

‘Jump for joy’, want de fashion weeks zijn officieel van start gegaan. Zowel in New York, Londen, Milaan als Parijs worden deze maand de herfst- en wintercollecties voor het najaar al voorgesteld. Uiteraard zijn we er dan als de kippen bij om nieuwe trends te spotten, maar ook om wat outfitsinspiratie op te doen bij de streetstyle-koninginnen. Zij flaneren momenteel dan ook volop in dit vegan leren jasje.

Lekker oversized, warm en met een glanzende schijn: zo kunnen we de puffer jacket, die de streetstyle scene in New York domineert, het beste omschrijven. Zowel influencers zoals de Duitse Xenia Adonts en Leonie Hanne als modejournalisten worden massaal in dit ontwerp van het Hongaarse label Nanushka gespot. Het goede nieuws: de gewatteerde jas is volledig vegan én nog steeds te koop via de webshop van het modelabel. Een leuke verrassing, aangezien die gehypete kledingstukken meestal in een mum van tijd uitverkocht zijn. Uiteraard ligt deze donzige jas in een iets hogere prijsklasse dan de doorsnee puffer jacket. Een Nanushka-jas shop je voor zo’n € 520 tot € 580 afhankelijk van de kleur. Wij zijn vooral fan van de chocoladekleurige variant: de perfecte match voor al onze beige ensembles.

View this post on Instagram

Casual friday

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) on

View this post on Instagram

Chocolate Michelin Man | 📸: @torgonskayaa

A post shared by Ellie (@slipintostyle) on

Trending

Het Hongaarse label staat dan ook al een tijdje op onze radar, maar we zij duidelijk niet de enigen. Ook het onlinemodeplatform Lyst bekroonde Nanushka in december nog tot een van de meest invloedrijke labels van 2018. Waarom dan? Simpel, het eigentijdse label weet als geen ander ontwerpen uit zijn mouw te schudden die er niet alleen ultravrouwelijk uitzien, maar ook nog eens onverwachtste details bevatten. Nanushka is trouwens de troetelnaam van ontwerpster Sandra Sandor. Die naam kreeg ze van haar vader mee, de liefde voor naald en draad dan weer van haar moeder. En daar zijn wij niet rouwig om! 😉

Meer mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.