Home FASHION & BEAUTY Dit nieuwe paletje van M.A.C Cosmetics is perfect om neutrale ooglooks mee...

Dit nieuwe paletje van M.A.C Cosmetics is perfect om neutrale ooglooks mee te maken

Moeten we gewoon hebben!

Instagram: macpronorthpark
M.A.C Cosmetics blijft ons verbazen. Het merk heeft nog maar net hun ‘Basic Bitch’-oogschaduwpalet bekendgemaakt of ze hebben weeral een nieuwtje voor ons klaar. Binnenkort komt er ook een ‘In the Flesh’-oogschaduwdoosje uit en dit exemplaar is perfect om een neutrale look te creëren. Moeten we gewoon hebben!

Via het Instagramaccount van make-upartieste Melissa Shiffer kregen we al een preview van het oogschaduwdoosje. Het palet zal vijftien verschillende kleurtjes bevatten en het zal een mix zijn van zowel matte als glitteroogschaduw.
 

Zoals je kan zien, bevatten de swatches superveel pigment (we like!) en zijn ze perfect om een neutrale look mee te creëren. Er is een groepje grijze tinten, een paar bruine kleurtjes en er is ook een mix van enkele roze oogschaduwkleuren. Zo zit er voor iedereen iets tussen en kan je er ook verschillende ooglooks mee maken.
 

Het ‘In the Flesh’-palet komt volgende maand uit in de Verenigde Staten en zal (tijdelijk) te koop zijn voor ongeveer 60 euro. Wanneer en of het oogschaduwdoosje ook bij ons verkrijgbaar zal zijn, is nog niet geweten. Wij beginnen alvast met een smeekbede richting M.A.C Cosmetics, want deze must have moeten wij écht in onze make-upcollectie hebben.
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.