Home FASHION & BEAUTY Deze oogschaduwdoosjes van Be Creative zijn ideaal voor een neutrale make-uplook

Deze oogschaduwdoosjes van Be Creative zijn ideaal voor een neutrale make-uplook

Instagram: flairbelgie
Wanneer we ons opmaken, grijpen wij liever niet naar vijf verschillende producten. Daarom is het handig om een oogschaduwdoosje met meerdere kleurtjes in je make-upcollectie te hebben. Deze Essential Palettes van Be Creative zijn hiervoor ideaal, want ze bestaan uit neutrale tinten én ze zijn lekker betaalbaar.

Een klassieker is natuurlijk het Naked Palette van Urban Decay, maar ondertussen zijn er heel wat kopieën uitgebracht die erg vergelijkbaar zijn. Enter: de Essential Palettes van Be Creative. Deze oogschaduwdoosjes zijn al een tijdje beschikbaar, maar hebben onlangs een make-over gekregen. Niet alleen de verpakking is veranderd, maar je krijgt er ook een borsteltje bij én bovendien zijn de kleuren nu extra gepigmenteerd.

oogschaduwdoosje 2

De oogschaduwdoosjes bevatten tien verschillende kleuren die elk een aparte finish hebben. Zo zijn er tinten met een matte afwerking, maar enkele kleurtjes hebben ook een metallic glansje. Ideaal om uiteenlopende looks mee te creëren.

oogschaduwdoosje 1

Er zijn twee versies van het doosje beschikbaar: het Essential Palette 001 of het Essential Palette 002. Het eerste exemplaar bestaat uit verschillende beige- en bruintinten. Handig, want zo kan je je dagelijkse make-uplook meteen omtoveren naar een avondlook. Het tweede make-uppalet bestaat meer uit roze tinten en is ideaal voor bleke huidjes met een koele ondertoon.
 

Beide doosjes kosten € 29,95 en zijn verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.