Home FASHION & BEAUTY De nieuwe UltraBOOST X geven ons spontaan zin om het op een...

De nieuwe UltraBOOST X geven ons spontaan zin om het op een lopen te zetten

Want hallooo, sneakercrush

adidas
We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar bij ons is nieuwe work-outkleding dé perfecte motivatie om wat actiever te worden. En dat geldt van kop tot teen, want ook nieuwe work-outschoenen zorgen ervoor dat wij al eens wat liever de deur uitgaan. 

Goed nieuws voor elke hardloopjunkie (in spe), want adidas Running lanceerde onlangs de nieuwe UltraBOOST X. De hardloopschoen doet ons qua design wat denken aan de bekende PureBOOST X, maar dan met enkele innovatieve veranderingen. 

 

ubx

 

Net zoals de PureBOOST X hebben de UltraBOOST X de iconische witte zool die ons stiekem een beetje aan piepschuim doet denken – maar dan op een modebewuste manier. De schoenen beloven een échte gamechanger te zijn voor vrouwen die de allerbeste loopervaring willen hebben, zonder dat ze lelijke sneakers aan hun loopoutfit hoeven toe te voegen. Klinkt veelbelovend, toch?

 

ubx2

 

De UltraBOOST X hebben een kenmerkend design met zwarte en perzikkleurige accenten. De schoen zelf sluit als een sok aan rond je voet, waardoor-ie enorm comfortabel zou zitten. Fan van het design? You're in luck, want adidas lanceert ook een bijpassende running apparel collectie, zodat je je volledige outfit met je schoenen kan matchen. #winning

 

kleding

 

Het unieke design van de UltraBOOST X werd ontworpen met behulp van ARAMIS, een systeem dat je bewegingen bijhoudt en daarna tot in het kleinste detail analyseert. Door onderzoek bij vrouwelijke runners werden zo verschillende plaatsen gevonden waar we de meeste ondersteuning nodig hebben, zodat de schoen een perfecte ondersteuning biedt zonder aan beweegruimte te verliezen. Door de Dynamic Arch (ook wel bekend als het bekende gat tussen de schoenzool en de schoen zelf) ondersteunt de voet op een speciale manier, waardoor hij bij elke beweging energie teruggeeft – en lopen net wat vlotter zou verlopen.

 

ubx3

 

Gemotiveerd om ein-de-lijk weer eens hardloopschoenen aan te trekken en je de longen uit het lijf te lopen? Goed, want excuses om op je kont te blijven zitten heb je nu officieel niet meer. De nieuwe UltraBOOST X van adidas shop je vanaf 22 februari op de website van adidas en bij Runner's Lab in Zwijndrecht voor 180 euro.

 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.