Home FASHION & BEAUTY De 6 allerbeste zonneproducten

De 6 allerbeste zonneproducten

Lifesavers voor in je koffer

Zelfs in ons doorgaans regenachtige Belgenlandje kunnen we tegenwoordig maar beter genoeg SPF smeren. Ja, het is een hatelijke klus, maar gelukkig kunnen we het onszelf heel makkelijk maken met deze beloftevolle nieuwkomers. Van diehard zonneklopster tot sportieve beachbabe: wij selecteerden voor ieder de gepaste bescherming.

Onderstaande producten haalden ons favorietenlijstje. Ze bestaan in verschillende SPF's.

etat

Etat Pur: Zonnespray Gezicht en Lichaam

Deze spray beschermt tegen zonnebrand en bestrijdt voortijdige huidveroudering. Hij bevat alleen minerale filters (géén chemische!) en zo weinig mogelijk onnatuurlijke stoffen. Daardoor is er weinig kans op irritatie en is het product dus geschikt voor elke huidtype. Extra handig: deze crème hoef je geen halfuur te laten intrekken voor je het zonlicht ingaat en werkt dus meteen. Verder is hij waterbestendig en droogt hij de huid niet uit.

Zonnespray Gezicht en Lichaam – € 15,60 – Etat Pur bij de apotheek.

vichy

Vichy: Capital Soleil Anti-Shine Emulsion Dry Touch

Deze crème heeft nu een verbeterde werking dankzij een efficiënter filtersysteem dat de huid niet alleen beschermt tegen uv-straling, maar ook tegen uva-straling, die dieper in de huid doordringt. Het product voelt droog aan en heeft een matterend effect, dus byebye glimmerij en vettig laagje op je huid. De crème is waterbestendig, verrijkt met kalmerend en herstellend thermaal bronwater en uiterst geschikt voor de gevoelige huid.

Capitail Soleil Anti-Shine Emulsion Dry Touch – € 17,50 – Vichy bij de apotheek.

lancaster sun sport

Lancaster: Sun Sport Dry Touch Gel

Als het op zonneproducten aankomt, leggen wij het lot van onze huid graag in de handen van Lancaster. Deze crèmegel is water- en zweetbestendig, droogt snel en biedt een brede uva/uvb- en infraroodbescherming. Bovendien blijft er geen zand aan kleven, en dat maakt dit product ideaal voor stoeipartijen in het zand. Beachvolley kan natuurlijk ook…

Sun Sport Dry Touch Gel – € 25,20 – Lancaster in de parfumerie.

lancaster creme soleil

Lancaster: Sun Sport Invisible Mist

Deze tijdsbesparende nieuwe water- en zweetbestendige spray kan je zelfs op een natte huid aanbrengen. Het product biedt een brede uva/uvb- & infraroodbescherming en strijkt makkelijk uit. Ook hier bijft geen zand aan kleven. Deze flacon moet dus in de koffer van elke watersportster, of van elke meid die een hekel heeft aan het plakkerigheidsgehalte van 'gewone' zonnecrème.

Sun Sport Invisible Mist – € 24,40 – Lancaster in de parfumerie.

lierac

Lierac : Enhancing Oil Tan Activator Anti-Aging Care

Voor een sensuele zomer die je huid eer aandoet, is er deze olie. Hij bezit een brede uva- en uvb-bescherming, een antirimpelwerking en bronzingbestanddelen die je een schitterende, langdurige bruine kleur geven. De olie heeft een droge maar ultrahydraterende textuur die je huid meteen egaler maakt. Vooral te gebruiken op een donkere of al gebruinde huid.

Enhancing Oil Tan Activator Anti-Aging Care – € 25 – Lierac bij de apotheek.

loreal

L'Oréal: Solar Expertise Gold Protection

Deze zonnemelk beschermt, verzorgt en voorziet je huid bovendien van een flinke portie hydratatie. Daardoor wordt je lichaam getrakteerd op een mooiere en langere bruining. De formule droogt je velletje niet uit en werkt het best op een lichte en snel bruinende huid. Dat zomerse tintje heb jij (en hou jij!) meteen.

Solar Expertise Gold Protection – € 18,99 – L'Oréal bij de drogist.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.