Home FASHION & BEAUTY Catwalk-It-Yourself: lingerie, ook buiten de slaapkamer

Catwalk-It-Yourself: lingerie, ook buiten de slaapkamer

Blogger Joppe De Campeneere toont je hoe het moet

Pinterest
Vandaag is het 14 februari, Valentijnsdag. En of je nu een fan bent van ’s werelds meest rood-en-roze gekleurde feestdag of juist niet, voor ons is elke gelegenheid om all out te gaan een goede gelegenheid. Op Valentijnsdag kan je trouwens extra sexy gaan, en misschien is dat wel het ideale moment om de lingerie-op-straattrend te proberen? Yep, you heard that right, je kan je ondergoed gewoon deel laten uitmaken van je outfit. Laten we eerlijk zijn, genoeg betalen doe je er sowieso voor, dan maak je er maar beter goed gebruik van, niet? 

Move your body

Er zijn verschillende manieren om lingerie in je outfit te verwerken, en sommige zijn al iets uitdagender dan andere. Voor wie rustig wil beginnen, is er de body: ziet er niet meteen uit alsof je je vergeten aankleden bent die ochtend, maar blijft toch een tikkeltje uitdagend. En hij is nog eens super easy om te combineren ook! Je draagt je body gewoon in een broek of rok, als strakke top, met extra voordeel dat-ie zeker niet omhoog kruipt zoals T-shirts. Er zijn ook ontelbaar veel opties in body’s: kies je voor een diepe decolleté, of voor kanten afwerkingen?  Doorzichtig of juist niet? Je maakt het zo lingerie-like als je zelf wil! 

Pinterest

The full monty

En dan voor wie all the way wil gaan: de bralette, of gewoon de beha. Het verschil tussen de twee zit hem vooral in de steun die ze geven: een bralette bevat meestal geen ijzer of voorgevormde cups. Bralettes zijn over het algemeen handiger voor vrouwen met kleinere borsten, al moet je vooral dragen waar je je zelf het beste in voelt, natuurlijk!

Pinterest

Nu, hoe toon je de wereld jouw bralette of beha zonder dat je kans maakt op een boete voor naaktlopen? Eerst en vooral: #freethenipple, maar in afwachting daarvan kan je best veel kanten uit. Combineer je bralette bijvoorbeeld met een losgebreide oversized trui die deels van je schouders valt. Het contrast tussen dat frêle van lingerie en de nonchalance van wol werkt verrassend goed! Ook onder een wit hemd dat je iets lager dichtknoopt dan normaal staat een contrasterende beha geweldig. Ook heel ‘nu’: je lingerie combineren met sportinvloeden zoals sweatshirts of leggings. Gespot op de catwalk bij onder andere DKNY en Balenciaga!

Pinterest

Wil je een datenight-optie of heb je gewoon zin om te tonen wat voor een powervrouw je bent? Combineer je beha of bralette dan met een blazer of zelfs een volledig kostuum. De clash tussen mannelijk en vrouwelijk is ongelooflijk krachtig en sexy, en iedereen kan het doen! Of je je nu kleedt voor een valentijnsdate of gewoon lekker voor jezelf, experimenteren met lingerie kan je altijd, en je hoeft het duidelijk niet in de slaapkamer te houden. Waag jij je eraan? 

Pinterest

Tekst: Joppe De Campeneere

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.