Home FASHION & BEAUTY Best dressed: De leukste celeboutfits van de week

Best dressed: De leukste celeboutfits van de week

Steel de stijl van de sterren

Weekends zijn er om te ontspannen, dus plan je het best nu al wat je vrijdag, zaterdag én zondag wil aandoen. Wij zochten stijlinspiratie bij de best geklede celebs van de week.

Beyoncé is de queen of social media en plaatst haar outfits regelmatig op Tumblr en Instagram. Deze week showde ze een hippe look die wij zo naar de festivalweide zouden dragen. Jeansshortje, cropped top, bandana in het haar en klaar!

Rita Ora koos voor iets meer glam. De zangeres koos voor een zijden hemdjurkje van ontwerpster Katy Eary en opvallende rode lippenstift. De perfecte outfit voor een vrijdagavond uit met vriendinnen. Geen zin – oké, tijd – om nog te gaan shoppen? Doe dan als Kate Moss en draag een zwart smokingjasje over een little black dress. Cool en chic tegelijk. Haar gezichtsuitdrukking mag je wel achterwege laten.

Rita Ora Kate Moss

Voor dat etentje op zaterdag kopiëren we met plezier de stijl van Rooney Mara, die deze week op de rode loper een zwierige zwarte bandeau en rok met ruches combineerde. Zondag, ten slotte, chillen we net als model Miranda Kerr in een boho maxirok en marcel. Nu nog ergens een schattig kind scoren. 

Miranda Kerr Rooney Mara

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.